Konu tekrarı nasıl yapılır?

King Stannis

Decapat
Daha fazla  
Şu an 11'im. Şu ana kadar adamakıllı hiç ders çalışmadım ama artık başladım aklımda 2 3 tane soru var. Bunlardan biri benim şu an 11. sınıf eksiğim var onu nasıl kapatırım? Bir diğeride TYT'ye nasıl çalışmam lazım? Konu eksiğim var gene dediğim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle şu aralar yazılı haftası olduğu için 11 yazılısında çıkacak konulara çalışmaya başla. Yazılı haftasından sonra da okulda konu işlenmeyeceği için evde 11 ve tyt konularına yavaştan başlarsın. Mebinin konu özetlerinin çıktısını alıp belirlediğin kanallardan konu dinlemeye başla sonra birer tane soru bankasından da takip et. 11 konularında 15 tatil sonunda okula yetişmiş olacak şekilde planlayabilirsin. TYT içinse 2. ara tatilin sonlarına doğru bitecek şekilde plan yapabilirsin.

Öncelikle şu aralar yazılı haftası olduğu için 11 yazılısında çıkacak konulara çalışmaya başla. Yazılı haftasından sonra da okulda konu işlenmeyeceği için evde 11 ve TYT konularına yavaştan başlarsın. Mebinin konu özetlerinin çıktısını alıp belirlediğin kanallardan konu dinlemeye başla sonra birer tane soru bankasından da takip et. 11 konularında 15 tatil sonunda okula yetişmiş olacak şekilde planlayabilirsin. TYT içinse 2. ara tatilin sonlarına doğru bitecek şekilde plan yapabilirsin.

Sağ olun hocam teşekkür ederim.

Ben de aynı şeyleri söyleyeceğim şu an olabildiğince yazılı odaklı çalış 15 tatilde 11. sınıf fende geldiğin yere kadar bitir ve en çok 11. sınıf matematiğini çalış. Kendi yaptığımı söyleyeyim hiç TYT çalışmıyorum, çalışmayacağım. Eğer yeterince temelim var (11 konularına zarar vermeyecek kadar) diyorsan TYT çalışmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Hazır daha trigo ve analitik yeni işlenmişken olabildiğince geliştir kendini bu konularda. Ben de 11. sınıfım. Tecrübemi değil, kendi izleyeceğim yolu söylüyorum.

Kendinize göre bir YouTube kanalı seçip çalışmaya başlayacaksınız. Pazar günlerini de konu tekrarına ayırabilirsiniz, iyi olur.

Ben de aynı şeyleri söyleyeceğim şu an olabildiğince yazılı odaklı çalış 15 tatilde 11. sınıf fende geldiğin yere kadar bitir ve en çok 11. sınıf matematiğini çalış. Kendi yaptığımı söyleyeyim hiç TYT çalışmıyorum, çalışmayacağım. Eğer yeterince temelim var (11 konularına zarar vermeyecek kadar) diyorsan TYT çalışmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Hazır daha trigo ve analitik yeni işlenmişken olabildiğince geliştir kendini bu konularda. Ben de 11. sınıfım. Tecrübemi değil, kendi izleyeceğim yolu söylüyorum.

Eşitciyim benya tek matematik benim için.

Kendinize göre bir YouTube kanalı seçip çalışmaya başlayacaksınız. Pazar günlerini de konu tekrarına ayırabilirsiniz, iyi olur.

Var mı öneriniz?

@King Stannis, Benim Hocam kanalı olabilir. Her dersten hoca var gördüğüm kadarıyla ve anlatım şekilleri de fena değil. Gene de bir bakın, size hitap etmiyorsa dersin adı şeklinde arattığınızda; karşınıza birden fazla hoca çıkar. Hangisinin anlatımından anlıyorsanız, o hocayı dinlemeye devam edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı