berginal Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #1 Silinen üye dedi: oyun amaçlı kullanıcam Genişletmek için tıkla... Bu konuyu emirhan3118 açmış. Siz kimsiniz?
Silinen üye dedi: oyun amaçlı kullanıcam Genişletmek için tıkla... Bu konuyu emirhan3118 açmış. Siz kimsiniz?
emirhan3118 Hectopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Haziran 2015 #2 O hesap bu konuyu açtıktan sonra ban yedi bende cevap vereyim diye yeni hesap açtım ikiside benim @berginal Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2015
O hesap bu konuyu açtıktan sonra ban yedi bende cevap vereyim diye yeni hesap açtım ikiside benim @berginal
berginal Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #3 Silinen üye dedi: o hesap bu konuyu açtıktan sonra ban yedi bende cevap vereyim diye yeni hesap açtım ikiside benim @berginal Genişletmek için tıkla... Siz imla kurallarına ısrarla uymazsanız yine yiyeceksiniz gibi görünüyor.
Silinen üye dedi: o hesap bu konuyu açtıktan sonra ban yedi bende cevap vereyim diye yeni hesap açtım ikiside benim @berginal Genişletmek için tıkla... Siz imla kurallarına ısrarla uymazsanız yine yiyeceksiniz gibi görünüyor.
emirhan3118 Hectopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Haziran 2015 #4 Bu 5. hesap @berginal Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2015
berginal Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #5 Silinen üye dedi: bu 5. hesap @berginal Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal @MF @Recep Baltaş Hiç hoş değil Türkçe'mize sahip çıkmalıyız.
Silinen üye dedi: bu 5. hesap @berginal Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal @MF @Recep Baltaş Hiç hoş değil Türkçe'mize sahip çıkmalıyız.