SteelSeries Engine'de gezerken F12'den daha fazla F tuşu olduğunu gördüm. F24'e kadar. F24 klavye diye arattığımda bu çıktı. Bu arkadaşımızın adı IKB-MKB K-TEK-M379-OTB-KP-FN-BL-IL. Bu kimin ne işine yarıyor?
![]()
SteelSeries Engine'de gezerken F12'den daha fazla F tuşu olduğunu gördüm. F24'e kadar. F24 klavye diye arattığımda bu çıktı. Bu arkadaşımızın adı ıkb-mkb k-TEK-M379-OTB-kp-fn-bl-ıl. Bu kimin ne işine yarıyor?
![]()
SteelSeries Engine'de gezerken F12'den daha fazla F tuşu olduğunu gördüm. F24'e kadar. F24 klavye diye arattığımda bu çıktı. Bu arkadaşımızın adı ıkb-mkb k-TEK-M379-OTB-kp-fn-bl-ıl. Bu kimin ne işine yarıyor?
F 22'de iyi.F16 iyiymiş.
Hatta X Serisine kadar geçebiliriz fakat şuanlık birşey yok gibi konuyu devam ettirmeyelim gereksiz mesajlardan ceza yiyebiliriz.Zorlamayalım hocam o çıkana kadar level atlayıp E serisine geçeriz.
F tuşları gerçekte o klavyede olduğu gibi daha fazla. Kullanılmadığı için günümüz klavyelerinde rastlanmıyor.
Genel olarak Shift ile basılmış oluyorlar. Yani F13 için shift+f1 yapmanız yeterli. Windows'ta çalışıp çalışmadığına dair bilgim yok. Zaten F13 ile herhangi bir şey yapılıyor mu, onu da bilmiyorum.
F22 bağlam menüsünü açıyormuş. Oturup sağda solda deneyip güncel Windows 10 işletim sisteminde hangilerinin ne iş yaptığını bulabilirsiniz. İnternette çok araştırmadım ama pek bir şey bulamadım buna dair.
-press f to pay respect![]()
SteelSeries Engine'de gezerken F12'den daha fazla F tuşu olduğunu gördüm. F24'e kadar. F24 klavye diye arattığımda bu çıktı. Bu arkadaşımızın adı IKB-MKB K-TEK-M379-OTB-KP-FN-BL-IL. Bu kimin ne işine yarıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.