4 461793 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 257 Çözümler 6 13 Ocak 2023 #1 Bugün N11 sitesinden SSD, RAM, ve HDD Caddy satın aldım. Satıcıların markasını araştırdığım zaman güvenilir gelmiyor. Bu markalardan daha önce satış yapan oldu mu? Ürünler sahte gelir mi? Sipariş fotoğrafım şu: Marka isimli mağazanın Technopat Sosyal'deki açılan konusu: "MARRKA" satıcısından alınan Samsung 870 EVO sahte çıktı Eko Tek isimli konuyu araştırdığım zaman bu konu Sahte RAM alınır mı? Laptop yedek parça mağazasının herhangi bir konusu yok. Sizce ürünleri iade talebinde bulunmalı mıyım? Dosya Ekleri 1673635138402.png 35,2 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2023
Bugün N11 sitesinden SSD, RAM, ve HDD Caddy satın aldım. Satıcıların markasını araştırdığım zaman güvenilir gelmiyor. Bu markalardan daha önce satış yapan oldu mu? Ürünler sahte gelir mi? Sipariş fotoğrafım şu: Marka isimli mağazanın Technopat Sosyal'deki açılan konusu: "MARRKA" satıcısından alınan Samsung 870 EVO sahte çıktı Eko Tek isimli konuyu araştırdığım zaman bu konu Sahte RAM alınır mı? Laptop yedek parça mağazasının herhangi bir konusu yok. Sizce ürünleri iade talebinde bulunmalı mıyım?
ozula46 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 202 Yer Mersin Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Pro Retina 2014 15" Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri Stajyeri 13 Ocak 2023 #2 Ben olsam iade ederdim.Sürekli içimde olacak o rahatsızlık hissi.
4 461793 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 257 Çözümler 6 13 Ocak 2023 #3 ozula46 dedi: Ben olsam iade ederdim. Sürekli içimde olacak o rahatsızlık hissi. Genişletmek için tıkla... Hocam bana kesin bir konuşma lazım, verdiğim para miktarı az değil.
ozula46 dedi: Ben olsam iade ederdim. Sürekli içimde olacak o rahatsızlık hissi. Genişletmek için tıkla... Hocam bana kesin bir konuşma lazım, verdiğim para miktarı az değil.