T TyLannister Kilopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 267 Makaleler 1 24 Eylül 2021 #1 Merhaba! Uzun süredir Technopat Sosyal'de yoktum. Yönetimden açtığım konular hakkında birkaç talebim olacaktı, nereden iletişime geçeceğimi de bilemedim site değişmiş bir miktar Yardımcı olunursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2021
Merhaba! Uzun süredir Technopat Sosyal'de yoktum. Yönetimden açtığım konular hakkında birkaç talebim olacaktı, nereden iletişime geçeceğimi de bilemedim site değişmiş bir miktar Yardımcı olunursa sevinirim.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 24 Eylül 2021 #2 Her içeriğin altında böyle bir rapor tuşu bulunmakta, talebinizi rapor ile gönderebilirsiniz.
T TyLannister Kilopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 267 Makaleler 1 29 Eylül 2021 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Eki Görüntüle 1172284 Her içeriğin altında böyle bir rapor tuşu bulunmakta, talebinizi rapor ile gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce raporlamayı kullandım ve dikkate alınmadı.
Moderasyon Ekibi dedi: Eki Görüntüle 1172284 Her içeriğin altında böyle bir rapor tuşu bulunmakta, talebinizi rapor ile gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce raporlamayı kullandım ve dikkate alınmadı.