Lrne Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.092 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2018 #1 Başlıktan anlaşılacağı üzere merak ettiğim bir konu. 2 kez kısa süreli ücretsiz oyun haberi paylaşımı yapmıştım herkes yararlanabilsin diye fakat hiçbir uyarı olmadan konular silinmiş ya da onaylanmamış nedenini merak ediyorum açıkcası.
Başlıktan anlaşılacağı üzere merak ettiğim bir konu. 2 kez kısa süreli ücretsiz oyun haberi paylaşımı yapmıştım herkes yararlanabilsin diye fakat hiçbir uyarı olmadan konular silinmiş ya da onaylanmamış nedenini merak ediyorum açıkcası.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 29 Mayıs 2018 #2 Bildiğiniz üzere konular onaylanmadan önce denetimden geçiyor. Yoğunluğa göre onaylanma süresi uzayabiliyor. Sabır gösterin.
Bildiğiniz üzere konular onaylanmadan önce denetimden geçiyor. Yoğunluğa göre onaylanma süresi uzayabiliyor. Sabır gösterin.