Konulara kısa yorum yapmak sorun oluşturur mu?

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Konulara kısa yorum yapmak sorun oluşturur mu konuyla alakalı yorum olduğu sürece? Konu sadece benim cevap verebileceğim şekilde de ayarlanabilirse çok iyi olur. Rapor sisteminde beş dakika bekleme süresi verdiği için rapor sistemiyle soru soramıyorum.

Sınırı geçtiğin ve konu bütünüyle alakalı yorum yaptığın sürece olmaz.

1652375543236.png

Bu kategoriyi canlandırmak istiyorum da bilgim doğrultusunda konulara yorum yapıyorum. Yorumlarım bayağı kısa kalıyor, 2 sene önce trollük olarak algılanarak uzun süreli banlanmıştım. O yüzden bir tedirgin ediyor.

1652375714595.png

Yorumlarım da hemen hemen bu şekilde.

1652375817251.png

Bir tedirgin oluyorum o yüzden yorum atarken. Tekrar trollük olarak algılanır ve uzun süreli banlanırsam diye. Trollük yapma gibi bir niyetim zaten yok. Amacım kategoriye biraz hareketlilik katmak. Konulara da art arda yorum yapınca belki trollük olarak algılanırsa diye tedirgin ediyor.

Eki Görüntüle 1385773

Bir tedirgin oluyorum o yüzden yorum atarken. Tekrar trollük olarak algılanır ve uzun süreli banlanırsam diye. Trollük yapma gibi bir niyetim zaten yok. Amacım kategoriye biraz hareketlilik katmak. Konulara da art arda yorum yapınca belki trollük olarak algılanırsa diye tedirgin ediyor.
Siz neye çok güzel dediniz de gereksiz mesaj olarak algılandı anlamadım. Beğenmek, gereksiz mesaj mı oluyormuş ?

@Tim favori moderatörüm bana her konuda yardımcı oluyorsunuz. Acaba bu konuda da yardımcı olabilir misiniz?
@emircanunlts iki sene önceki ceza, detaylarını tam hatırlayamıyorum. O zamanlar da yeni üyeydim zaten.

Siz neye çok güzel dediniz de gereksiz mesaj olarak algılandı anlamadım. Beğenmek, gereksiz mesaj mı oluyormuş ?
Gereksiz mesaj, üslup cezalarının önü açık bırakılıyor.

Bugün oyun tanıtımı ile ilgili aynı konuyu 2 kere açtım ve ikisi de silindi, "konum niye siliniyor?" diye konu açmasam nedenini de öğrenemeyeceğim.

Bazen uğraşıp duruyorsun gereksiz şeylerle.

Gereksiz mesaj, üslup cezalarının önü açık bırakılıyor.

Bugün oyun tanıtımı ile ilgili aynı konuyu 2 kere açtım ve ikisi de silindi, "konum niye siliniyor?" diye konu açmasam nedenini öğrenemeyeceğim.

Biraz baştan savma iş yapıyorlar. Konu siliniyor, sebep yok. Ceza veriliyor, tek tük sebepler veriliyor. Bir şeyi şikayet ediyorsun, kaynak soruyorlar.

Kaynağı araştırmak benim görevim mi? :D. Ceza vereceksen kaynağı araştırırsın, ona göre karar verirsin.

Neyse, böyle şikayet edersek sayfalarca konu olur. Bir yere varmıyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı