Konularım cevaplanmıyor

Makaleler
1
Yer
Sin City
Hayırlı geceler, iyi forumlar. Öncelikle bilgimin yettiği kadarıyla anladığım konularda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Forumdaki arkadaşlar da bana yardımcı oluyor, sağ olun iyi ki varsınız. Technopat'ı tercih etmemin sebebi en iyi forumlardan biri olması zaten. Eskiden bu kadar vaktimi geçirmezdim ama şimdi hemen hemen her gün buradayım. Benim derdim en önemli konularım çözüme ulaşmıyor bir türlü. Hatta bugün 2.kez açtığım için ceza yedim, bilmiyordum bir daha denemeyeceğim tekrar.

Konuyu açıyorum, yardımcı arkadaşlar gelip şu işlemi bu işlemi yapacağız diyorlar, bir iki mesaj sonra geri dönüş alamıyorum. Haliyle ortada kalıp kendim çözüm üretmeye çalışıyorum. Bazı ayarları kurcalıyorum belki de bu vesileyle yanlış bir şey yapıyorum.

Öne çıkarma özelliği var ama yetersiz. Birçok konumda denedim sanırım yeni mesajlar kısmına düşüyormuş. Orası da saniyelik akıyor zaten. Etiket atıyorum, bildirim gidiyor mu anlamış değilim. Geri dönüş alamıyorum bir türlü.

Bu durumu tabii ki de bir tek yaşayan ben değilimdir. Aranızdan birçoğunuzun çözüme ulaşmayan konuları vardır.

İfadeler: RPM
Hocam çözülmeyen konularınızı buraya bırakın, yardımcı olmaya çalışalım .
Teşekkürler hocam, benim için en önemlisi bu şuan;

Bu arada duvar kağıdınızda Thomas Angelo varmış, size şimdiden ısındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…