hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 22 Ağustos 2021 #1 Buradan konularımı sürekli onaylamayan admine sesleniyorum, son 2 konum neden onaylanmadı? Bunu da onaylamazsanız onaylayana kadar açacağım. Beni banlamak zorunda kalacaksınız. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2021
Buradan konularımı sürekli onaylamayan admine sesleniyorum, son 2 konum neden onaylanmadı? Bunu da onaylamazsanız onaylayana kadar açacağım. Beni banlamak zorunda kalacaksınız.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 22 Ağustos 2021 #2 Moderasyonu durduk yere meşgul etmekten ya da taciz etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz şu an. "Konum neden silindi?" konunuzu değerlendirip silinen konunuzu geri aldık. Geri alırken size geri alındığına dair zaten geri bildirim yollandı.
Moderasyonu durduk yere meşgul etmekten ya da taciz etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz şu an. "Konum neden silindi?" konunuzu değerlendirip silinen konunuzu geri aldık. Geri alırken size geri alındığına dair zaten geri bildirim yollandı.