Konularım neden siliniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Pythonya
Ya bu nedir gerçekten? İki gündür konularım siliniyor ve aynı konudan açılmamasına rağmen. Siz benden ne istiyorsunuz?
Technopat'ta değişen bugün yeni değişen metin rengi ile ilgili konu açtım, eleştirimi yaptım ve diğerlerinin de fikrini sordum ama konum silindi ne hikmetse. Eleştiriyi açtığım konuda yapamayacaksam nerede yapacağım, size ulaşabilecek başka bir yer bile yok. Ayrıyeten konuda küfür, hakaret, kırıcı laf bile yoktu; yeni rengin solgun eskisinin ise dünkinin daha canlı ve parlak olduğunu söylemiştim. Kafanıza estiği gibi davranmaya başlıyorsunuz, gerçekten soğumaya başladım forumdan.
Bu konumun da silineceğine adım gibi eminim ama moderasyon ekini görür umuduyla...
‘Merhaba arkadaşlar dün tema değişmişti, bugün beter oldu gerçekten. Şu mavinin tonu değişti bu ne Allah'ını seviyorsan. Şu maviyi en azından koyu renkte yapın fazla solgun renk seçmişsiniz. Lütfen bu konuyu da kapamayın. Dün mavinin tonu daha güzeldi, daha parlaktı şimdi solgun bir renk seçip değiştirmişsiniz. Veya benim gözler bir anda gitti 😀. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında, nasıl olmuş yeni renk tonu?
Güncelleme: Yok gözler gitmemiş mavinin tonu gerçekten değişmiş, şunu eskisine döndürmenizi rica ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı