Yaklaşık 3 4 gün arayla mikrofonumla alakalı bir sorun için konu açmaya çalıştım ama konular onaylanmadı, sorunun çözümü site de olduğu için mi onaylanmıyor diye baktım fakat bir çözüm bulamadım 2. kez açmayı denedim yeniden onaylanmadı sanırım konuları moderatörler onaylıyor acaba konularım neden onaylanmıyor ben konu açarken mi hata yapıyorum yazım kurallarına oldukça dikkat ediyorum düzeltmeleri yapıyorum. Konuyla alakalı yardımcı olursanız sevinirim.
Geçen sene aldığım Trust bir mikrofonum var, sorunsuz çalışıyordu normalde sonra mikrofonun birkaç kablosu koptu bende lehim ile tekrar birleştirdim aynı şekilde sorunsuz çalışmaya devam etti. Ama bilgisayara format atıp Windows 8.1'e geçtikten sonra mikrofon sesi düzgün almamaya başladı sesi...
Trust marka Primo Desktop model bir mikrofonum vardı, uzun süredir kullanmıyordum, bu online ders için şimdi çıkardım ve deneyeyim dedim fakat mikrofonun ses düzeyi çok düşük. Bildiğim tüm yöntemleri denedim fakat ses yükselmedi. Mikrofon özelliklerinden bası açtım, sesi fulledim ama hiçbir...
www.technopat.net
Konularınız onaylanmış gözüküyor. Üstelik çifte konu açmışsınız.