Konum Açılmadan Kapandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Makaygun

Kilopat
Merhabalar,

Önceden konularımı "Genel görünüme açılmadan önce denetim için bekliyor." durumunda iken görebiliyordum fakat demin bir ürünüm için fiyat aralığı sormak adına açtığım konu sayfamı yenilediğimde "Konu bulunamadı." benzeri bir ekran geldi. Sebebi nedir? Teşekkürler.

Merhaba,

100 mesaj altı üyelerin bilindiği üzere ilan konusu açması yasak. Bu nedenle üyelerin başka yollarla satış yapmasını önlemek için fiyat sorma konularının da açılmaması kararına vardık.

Bu karar ne zaman alındı acaba? Daha geçen hafta içerisinde böyle bir post atmıştım ve açılmıştı.

Zaten ben ikinci el bölümüne bir konu açmak istemiyorum. Sadece elimdeki ürünün daha bilgili arkadaşlar tarafından kaç para edeceğini, kafamdaki aralığın doğru olup olmadığını ve altında birkaç tane daha soruyla birleştirip paylaşmıştım. Perşembe günü bu konuyu paylaşıp bilgi alabilirken bugün neden kaldırıldı onu anlamadım.
Karar yeni alınmadı fakat konunun açılmasında bir yanlışlık olmuş. Yeni moderatör bilgilendirildi.

Bu bilgilendirmenin etkisi ne olacak? Keşke onu da söyleseydiniz. Eğer konumda hata yoksa tekrar açmaya çalışayım. İlginize teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı