Konum kullanılamıyor hatası

brkmrs01

Hectopat
Daha fazla  
Oyunları satın almadan önce internetten indiriyorum beğenirsem satın alıp öyle oynuyorum, geçen Call of Duty Black Ops oynamayı düşündüm internetten indirdim çok sevmedim sonra da elimle sildim fakat silerken bir dosya kaldı büyük ihtimal içi boş ve açılmıyor, dosyayı silemiyorum ve sürekli bu hatayı veriyor:

Ekran Görüntüsü (332).png

Ayrıca dosya şu şekil kenarda kaldı hiç sevmem böyle ufak kalıntıları.

Ekran Görüntüsü (334).png

Kısacası bu dosyanın buradan kalkması gerekiyor fakat üstteki hatayı veriyor nasıl silebilirim bu dosyayı?

Oyunları satın almadan önce internetten indiriyorum beğenirsem satın alıp öyle oynuyorum, geçen Call of Duty Black Ops oynamayı düşündüm internetten indirdim çok sevmedim sonra da elimle sildim fakat silerken bir dosya kaldı büyük ihtimal içi boş ve açılmıyor, dosyayı silemiyorum ve sürekli bu hatayı veriyor:

Eki Görüntüle 1131816

Ayrıca dosya şu şekil kenarda kaldı hiç sevmem böyle ufak kalıntıları.

Eki Görüntüle 1131824

Kısacası bu dosyanın buradan kalkması gerekiyor fakat üstteki hatayı veriyor nasıl silebilirim bu dosyayı?

Dosyanın üzerine gel, fareye sağ tıkla , hızlı erişimden kaldır seçeneğini tıkla. İşlem tamamdır.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2021-08-08 194335.png
    Screenshot 2021-08-08 194335.png
    62,1 KB · Görüntüleme: 53
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı