Konum kullanılamıyor hatası

brkmrs01

Hectopat
Daha fazla  
Oyunları satın almadan önce internetten indiriyorum beğenirsem satın alıp öyle oynuyorum, geçen Call of Duty Black Ops oynamayı düşündüm internetten indirdim çok sevmedim sonra da elimle sildim fakat silerken bir dosya kaldı büyük ihtimal içi boş ve açılmıyor, dosyayı silemiyorum ve sürekli bu hatayı veriyor:

Ayrıca dosya şu şekil kenarda kaldı hiç sevmem böyle ufak kalıntıları.

Kısacası bu dosyanın buradan kalkması gerekiyor fakat üstteki hatayı veriyor nasıl silebilirim bu dosyayı?

Dosyanın üzerine gel, fareye sağ tıkla , hızlı erişimden kaldır seçeneğini tıkla. İşlem tamamdır.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2021-08-08 194335.png
    62,1 KB · Görüntüleme: 54
Hızlı erişimden kaldırın. Olmaz ise aynı dosyayı tekrar yükleyip düzgün bir şekilde silin.

Dosyanın üzerine gel, fareye sağ tıkla, hızlı erişimden kaldır seçeneğini tıkla. İşlem tamamdır.

Öyle yaparsam dosya yine kalacak ama bana gözükmeyecek değil mi? Ben komple silmek istiyorum en son çare bunu yaparım.

Öyle yaparsam dosya yine kalacak ama bana gözükmeyecek değil mi? Ben komple silmek istiyorum en son çare bunu yaparım.

Dosya silinmiş zaten, sadece hızlı erişimde dosyanın yolu kalmış. Dosyaya tıkladığınızda bu yolda öyle bir dosya yok diyor.

Hızlı erişimden sağ tıklayıp kaldırabilirsiniz. Revo Uninstaller veya unlocker programları kullanabilirsiniz.

Bu Revo Uninstaller programı her türlü bozuk dosyayı veya uygulamayı kalıntı kalmadan kaldırabiliyor mu ücretsiz sürüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…