B Başaramadık.Abi Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 17 Kasım 2021 #1 Bu videodaki adımları yaptım ve konum kullanılamıyor hatası alıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodaki adımları yaptım ve konum kullanılamıyor hatası alıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 17 Kasım 2021 #2 Oluşturduğun konumu yazar mısın?
B Başaramadık.Abi Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 17 Kasım 2021 #3 Chemeindefer dedi: Oluşturduğun konumu yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Saçma bir şekilde dün bu hatayı alıyordum ama bugün hata yok. İndirilenler ve Masaüstü neden böyle oldu acaba? Dosya Ekleri 20211117_121921.jpg 97,6 KB · Görüntüleme: 389
Chemeindefer dedi: Oluşturduğun konumu yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Saçma bir şekilde dün bu hatayı alıyordum ama bugün hata yok. İndirilenler ve Masaüstü neden böyle oldu acaba?
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 17 Kasım 2021 #4 Başaramadık.Abi dedi: Saçma bir şekilde dün bu hatayı alıyordum ama bugün hata yok. İndirilenler ve Masaüstü neden böyle oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Bu bir hata değil indirilenler klasörünün konumunu değiştirmişsin sadece.
Başaramadık.Abi dedi: Saçma bir şekilde dün bu hatayı alıyordum ama bugün hata yok. İndirilenler ve Masaüstü neden böyle oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Bu bir hata değil indirilenler klasörünün konumunu değiştirmişsin sadece.
B Başaramadık.Abi Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 17 Kasım 2021 #5 Chemeindefer dedi: Bu bir hata değil indirilenler klasörünün konumunu değiştirmişsin sadece. Genişletmek için tıkla... Nasıl geri düzelteceğim?
Chemeindefer dedi: Bu bir hata değil indirilenler klasörünün konumunu değiştirmişsin sadece. Genişletmek için tıkla... Nasıl geri düzelteceğim?
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 17 Kasım 2021 #6 İndirilenler Klasörü -> Sağ Tık -> Konum Konum kısmına "C:\Users\bilgisayardaki kullanıcı adını yaz\Downloads" yazabilirsin.
İndirilenler Klasörü -> Sağ Tık -> Konum Konum kısmına "C:\Users\bilgisayardaki kullanıcı adını yaz\Downloads" yazabilirsin.
B Başaramadık.Abi Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 17 Kasım 2021 #7 Chemeindefer dedi: İndirilenler Klasörü -> Sağ Tık -> Konum Konum kısmına "C:\Users\bilgisayardaki kullanıcı adını yaz\Downloads" yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet mi? Hayır mı? Dosya Ekleri 20211117_122643.jpg 158,9 KB · Görüntüleme: 398
Chemeindefer dedi: İndirilenler Klasörü -> Sağ Tık -> Konum Konum kısmına "C:\Users\bilgisayardaki kullanıcı adını yaz\Downloads" yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet mi? Hayır mı?
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 17 Kasım 2021 #8 Başaramadık.Abi dedi: Evet mi? Hayır mı? Genişletmek için tıkla... Evet seçmen gerekiyor.
B Başaramadık.Abi Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 17 Kasım 2021 #9 Chemeindefer dedi: Evet seçmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstü için konumu neyi seçmem gerekiyor? Başaramadık.Abi dedi: Saçma bir şekilde dün bu hatayı alıyordum ama bugün hata yok. İndirilenler ve Masaüstü neden böyle oldu acaba? Genişletmek için tıkla...
Chemeindefer dedi: Evet seçmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstü için konumu neyi seçmem gerekiyor? Başaramadık.Abi dedi: Saçma bir şekilde dün bu hatayı alıyordum ama bugün hata yok. İndirilenler ve Masaüstü neden böyle oldu acaba? Genişletmek için tıkla...
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 17 Kasım 2021 #10 Masaüstü için C:\Users\"buraya kullanıcı adını yaz"\Desktop bu konum.