S salim.kbb Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #1 Bu hatayı alıyorum dosya yer kaplıyor ama 0 yazıyor silinmiyor. Bunu nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2024
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 5 Şubat 2024 #2 Chkdsk ile diski kontrol edip düzeltin önce, ondan sonra deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS S salim.kbb Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #3 Akif9748 dedi: Chkdsk ile diski kontrol edip düzeltin önce, ondan sonra deneyin. Genişletmek için tıkla... Sadece bu dosyayı nasıl kontrol edebilirim bulamadım tüm dosyalarımı kontrol etmem lazım. Artı 0 Eksi
Akif9748 dedi: Chkdsk ile diski kontrol edip düzeltin önce, ondan sonra deneyin. Genişletmek için tıkla... Sadece bu dosyayı nasıl kontrol edebilirim bulamadım tüm dosyalarımı kontrol etmem lazım.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 6 Şubat 2024 #4 salim.kbb dedi: Sadece bu dosyayı nasıl kontrol edebilirim bulamadım tüm dosyalarımı kontrol etmem lazım. Genişletmek için tıkla... Direkt tüm diski kontrol edersen bozuk dosyaları onarmıl olur, sen de bunu; veya başka yerinde de varsa böyle şeyler bilgisayarın silebilirsin. Artı 0 Eksi
salim.kbb dedi: Sadece bu dosyayı nasıl kontrol edebilirim bulamadım tüm dosyalarımı kontrol etmem lazım. Genişletmek için tıkla... Direkt tüm diski kontrol edersen bozuk dosyaları onarmıl olur, sen de bunu; veya başka yerinde de varsa böyle şeyler bilgisayarın silebilirsin.
KS KS S salim.kbb Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #5 Akif9748 dedi: Direkt tüm diski kontrol edersen bozuk dosyaları onarmıl olur, sen de bunu; veya başka yerinde de varsa böyle şeyler bilgisayarın silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok sürer diye tek yapayim dedim 2 TB disk. Artı 0 Eksi
Akif9748 dedi: Direkt tüm diski kontrol edersen bozuk dosyaları onarmıl olur, sen de bunu; veya başka yerinde de varsa böyle şeyler bilgisayarın silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok sürer diye tek yapayim dedim 2 TB disk.