Merhaba. Dün gece saatlerinde bu konuyu (
Haftanız nasıl geçiyor?) ilkinde benzer bir başlıkla, olabildiğince basit tutarak bu doğrultuda bir talep öne sürerek açmaya çalışmıştım; ardından birkaç dakika geçtikten sonra onaylanmadığını fark ettim. Yazdığım başlığın karışıklığından ("Haftanız nasıl geçiyor/nasıl geçti?" idi ilk denemem) ötürü onaylanmadığını düşündüm ve sonraki denememde, bunu göz önünde bulundurarak ekte de gösterdiğim şekilde daha sade, daha yalın bir başlık yazarak tekrar denedim. Neticede ise 3-4 dakika bile geçmeden hızlıca onaylandı.
Anlamadığım nokta: Ben çifte konu açmadım, ilk konu talebim
onaylanmadı ve ben de ikinci kez farklı bir başlık yazarak talepte bulundum. Neden bana böyle asılsız bir nedenden ötürü ceza veriyorsunuz ve neden benim bu denli basit olan konum ortada mantıklı, ayakları yere basan bir neden öne sürülmeden kilitleniyor? Madem ki hatalı olan benim ve açtığım konu onaylanmayacak türden, neden bu konum onaylanıyor ve onca saat geçtikten sonra, halihazırda 15 sayfa olduktan sonra yaptırıma tabii tutulup alakası olmayan bir mazeret ile kilitleniyor?
"Çifte konu" adı altında ceza almamı gerektiren nokta neresi tam olarak?
İlk konu açma talebimin onaylanmama nedenini de anlayabilmiş değilim. Tıpkı bu doğrultuda bir talepte bulunmuştum.
Bu halihazırda talebimin onaylandığı, ikinci denememde onaylanan konum;
Ben aynı konuyu birden fazla kez açmadım ki? Onu bırakın, iki konu açmadım. Üstteki yazımda da belirttiğim gibi, birinci açma talebim (nedenini hala çözemedim) onaylanmadı, ben de konu başlığını düzgün yazmadığımı düşünerekten ona göre bir başlık yazdım ve tekrar bir talepte bulundum. Ardından o talebim 3 dakika bile geçmeden onaylandı. Bunun neresi tam olarak çifte konu açmak oluyor? Aynı konuyu nasıl çok kez açmış sayılıyorum?