B Berk Alp Ziyaretçi 23 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar bu linkte ki konum niye kapandı? Ailem Söz Veriyor, Yapmıyor... | Technopat Sosyal
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Temmuz 2014 #2 Daha önce ailesine hakaret edenler olduğu için kapatılmasını uygun gördük. Yeni bir tane açmazsan sevinirim.
Daha önce ailesine hakaret edenler olduğu için kapatılmasını uygun gördük. Yeni bir tane açmazsan sevinirim.
B Berk Alp Ziyaretçi 23 Temmuz 2014 #3 Ben aileme hakaret etmedim ki? Ben ailem ile olan sorunumu dile getirdim... Bu hakaret mi sayılıyor? @MF rica etsem sorumu cevaplar mısınız?
Ben aileme hakaret etmedim ki? Ben ailem ile olan sorunumu dile getirdim... Bu hakaret mi sayılıyor? @MF rica etsem sorumu cevaplar mısınız?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Temmuz 2014 #4 Zaten kimse sana hakaret ediyorsun demedi. Bunu genel bir tedbir olarak algılayıp bizi anlayışla karşılamanı umuyorum.
Zaten kimse sana hakaret ediyorsun demedi. Bunu genel bir tedbir olarak algılayıp bizi anlayışla karşılamanı umuyorum.