Konum niye silindi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Liberal

Hectopat
Yer
🐬
Dini bir konu paylaştım. Bu konu silindi. Niçin silindi? İnsanlar din ile ilgili gerçekleri öğrensin. Gerçeği saklamayın. Eğer bu forum özgür ise, burada her şey yayınlanması ve tartışılması gerekir. Tartışmaktan korkmayın. Silinen konuma hiç yorum getirmedim. Hepsini kendi dini kaynaklarından aldım. "Özgür platformuz" diyorsanız lütfen konumu paylaşın. Eğer dininizi savunuyorsanız, bana cevap verirsiniz. Süleyman Soylu'nun verdiği cevaplar gibi cevap istemiyorum. 😀

Kötü tartışmaya sebep olabilecek ve kavgaya yol açabilecek durumdaydı. Konuyu bir moderatörün takip edebileceği bir zamanda rapor ederseniz konunuz geri alınabilir. Umarız anlayışla karşılarsınız. Öyle bir konu sürekli takip edilmezse ne yazık ki iyi sonuçla bitmiyor.
Tartışmaya gitmesi normal. Zaten tartışılsın. Küfür edilseydi o zaman konumu kilitleseydiniz. Konumu paylaşın. Küfre giderse, konuyu kilitleyin.

Mesaj mesaj takip edilmediğinde maalesef çok geç oluyor ve hakaret doluyor çünkü rapor sistemi böyle konularda yeterince kullanılmıyor. Gün içinde tekrar rapor ederseniz konunuz takip edilip onaylanabilir.
Küfür olursa kendim rapor edeceğim. Size bildireceğim. Kendi konumu kendim takip edeceğim. Küfür göreyim, rapor edeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı