Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 3 Mayıs 2021 #1 Konum 55 dakika onaylanmadı ve sonrasında kaldırıldı. Neden? Konu dışına açmıştım.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 3 Mayıs 2021 #2 Onay bekleyen/silinen konunuz bulunmamakta. Konuyu açtığınızdan emin misiniz?
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 3 Mayıs 2021 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Onay bekleyen/silinen konunuz bulunmamakta. Konuyu açtığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet "Nerede yaşamak istesiniz?" diye konu açtım onaylanmayınca sayfayı yeniledim ve "Hata, talep edilen konu bulunamadı." dedi.
Moderasyon Ekibi dedi: Onay bekleyen/silinen konunuz bulunmamakta. Konuyu açtığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet "Nerede yaşamak istesiniz?" diye konu açtım onaylanmayınca sayfayı yeniledim ve "Hata, talep edilen konu bulunamadı." dedi.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 3 Mayıs 2021 #4 Konu sistemde görünmüyor maalesef. Anlık bir bağlantı kopması ile açılmamış olabilir.
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 3 Mayıs 2021 #5 Moderasyon Ekibi dedi: Konu sistemde görünmüyor maalesef. Anlık bir bağlantı kopması ile açılmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun, arada böyle oluyor da.
Moderasyon Ekibi dedi: Konu sistemde görünmüyor maalesef. Anlık bir bağlantı kopması ile açılmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun, arada böyle oluyor da.