- Makaleler
- 4
@Murat5038 Kaspersky'nin o tür bir motor paylaşımı olmadığını iddia etmiş. Ben kanıtlamama rağmen ve sadece ben değil, başka bir üye tarafından bunun kanıtlanmasına rağmen konumun başlığı "ZoneAlarm Free Kaspersky motorlu gelişmiş antivirüs yazılımı" iken "ZoneAlarm Free" olarak değiştirildi. Bu durumdan şikayetçiyim, konumun adı neden değiştirildi?
En basit şekilde VirusTotal'e girip malware olarak arama yaparsanız algılama dilinden zaten Kaspersky motorlu olduğu anlaşılıyor.
Ve Kaspersky motorlu olmadığı iddia edilmiş.
@Murat5038'in iddiada bulunduğu konu.
www.technopat.net
Kaspersky motorlu olduğunun kanıtları:
The Most Comprehensive ZoneAlarm Review 2021 – Antivirus-review.com
ZoneAlarm Antivirus Review - Updated 2021
VirusTotal
Adı değiştirilen konu: ZoneAlarm Free
Neden konumun adı değiştirildi?
Konunun altında da arkadaş Kaspersky motorlu olmadığını söylemiş ama sonradan kanıtlanmış. Siz de okuyup araştırıp sonradan yorum yaparsanız sevinirim.
@Murat5038 Kaspersky motorlu olmadığını kanıtlasın.
En basit şekilde VirusTotal'e girip malware olarak arama yaparsanız algılama dilinden zaten Kaspersky motorlu olduğu anlaşılıyor.
Ve Kaspersky motorlu olmadığı iddia edilmiş.
@Murat5038'in iddiada bulunduğu konu.
Kaspersky Technopat Sosyal'e girerken zararlı tespit etti
Ben de hatayı alıyorum. Bulunan 2. konu bu oldu. Acaba bu şekilde başka kaç konu daha var?
Kaspersky motorlu olduğunun kanıtları:
The Most Comprehensive ZoneAlarm Review 2021 – Antivirus-review.com
ZoneAlarm Antivirus Review - Updated 2021
VirusTotal
Adı değiştirilen konu: ZoneAlarm Free
Neden konumun adı değiştirildi?
Konunun altında da arkadaş Kaspersky motorlu olmadığını söylemiş ama sonradan kanıtlanmış. Siz de okuyup araştırıp sonradan yorum yaparsanız sevinirim.
@Murat5038 Kaspersky motorlu olmadığını kanıtlasın.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: