Hiç lafı gevelemeden söylüyorum neden konumu sildiniz? Korsana destek yok saçmalığı ise orada insan gibi daha bir, (sayı ile 1, İtalyanca uno, İngilizce one) gün önce Hearts of Iron IV: Together for Victory DLC'si aldım ve tüm oyunlarım orijinal dedim. Sadece GTA: SA sorunlu olduğu için başka bir alternatif istedim? Bu mu yani suç? Bunu anlamayan moderatör ekibiniz mi var? Hadi böyle bir saçmalık yaptı neden bildirim yapılmıyor? Rockstar'ın bu kadar umrunda olmadı gerçekten . Gerçekten iyice komik olmaya başladı. Burası teknoloji forumu değil mi? İlla her şeyi pat diye elde mi etmemiz gerekiyor? O zaman alta bir link bırakıyorum, konu açmadan önce oraya baksınlar. Belki moderatör ekibinden cevap yazılıp kilitlenecek konu, belki de hiç onaylanmayacak .
Açtığınız konuda GTA San Andreas korsan linki istemişsiniz. Ne olursa olsun, hiç kimse Technopat Sosyal'de korsan link paylaşımı yapamaz. Bunun ile ilgili açılan konular da silinebilir.
Açtığınız konuda GTA San Andreas korsan linki istemişsiniz. Ne olursa olsun, hiç kimse Technopat Sosyal'de korsan link paylaşımı yapamaz. Bunun ile ilgili açılan konular da silinebilir.
Şimdi ben 50 TL verip bozuk oyun mu almam lazım onu mu söylüyorsunuz? E o zaman herkes bozuk kullansın her şeyi, üstüne çözüm de bulunmasın. Sanki ben 'GTA: V beleş yüklemek istiyorum api' demişim gibi muamele yapıyorsunuz. Ben bir çözüm istedim, belki Steam dışı bir platform da olurdu bilmiyorum artık çünkü pek hakim değilim.
İlk kez 2 konu arasındaki süreyi bu kadar uzun görüyorum, sanırım unutmuşum, özür dilerim .
Korsana destek hiçbir zaman vermedim. Hatta oynamak istediğim oyunlara bile elim gitmez. Örneğin CoD 1 ile United Offensive DLC'si ve CoD 2'yi indirime girmesini bekliyorum . Ama bazen imkan ve şerait bunu gerektirebilir; bu tür uygulamalarda, oyunlarda ve dahi yazılımlarda konular silinmemeli aksine destek verilmeli. Sadece orijinali bozuk olan ürünü sorunsuz indirmek istedim. Benim şahsi görüşüm budur.