cigoladalibazda Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 34 4 Nisan 2023 #11 Ronnietory dedi: Keşke mesela memati gibi "şaka yaptım, gül diye" cevap veren ai ler olsa Genişletmek için tıkla... Keşke hocam
Ronnietory dedi: Keşke mesela memati gibi "şaka yaptım, gül diye" cevap veren ai ler olsa Genişletmek için tıkla... Keşke hocam
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 4 Nisan 2023 #12 ben senle ark olurum
cigoladalibazda Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 34 4 Nisan 2023 #13 yigit.ked dedi: ben senle ark olurum Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun Nedim iyiki varsınız hocam
yigit.ked dedi: ben senle ark olurum Genişletmek için tıkla... Hocam sağolun Nedim iyiki varsınız hocam
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 4 Nisan 2023 #14 cigoladalibazda dedi: Hocam sağolun Nedim iyiki varsınız hocam Genişletmek için tıkla... seni at çiftliğine gezemeye götürüyimmi
cigoladalibazda dedi: Hocam sağolun Nedim iyiki varsınız hocam Genişletmek için tıkla... seni at çiftliğine gezemeye götürüyimmi
cigoladalibazda Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 34 4 Nisan 2023 #15 yigit.ked dedi: seni at çiftliğine gezemeye götürüyimmi Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece yanlızım gitsin o kadar
yigit.ked dedi: seni at çiftliğine gezemeye götürüyimmi Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece yanlızım gitsin o kadar
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 4 Nisan 2023 #16 Simsimi, bot gibi duruyor ama cevapları güldürüyor yine de
cigoladalibazda Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 34 4 Nisan 2023 #17 Arel1 dedi: Simsimi, bot gibi duruyor ama cevapları güldürüyor yine de Genişletmek için tıkla... Denemiştim hocam
Arel1 dedi: Simsimi, bot gibi duruyor ama cevapları güldürüyor yine de Genişletmek için tıkla... Denemiştim hocam
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 6 Nisan 2023 #18 cigoladalibazda dedi: Yok hocam sadece yalnızım gitsin o kadar Genişletmek için tıkla... Hadi kırma beni hocam at çiftliğine gidelim çok güzel atlar var bineriz atlara
cigoladalibazda dedi: Yok hocam sadece yalnızım gitsin o kadar Genişletmek için tıkla... Hadi kırma beni hocam at çiftliğine gidelim çok güzel atlar var bineriz atlara
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.463 Çözümler 4 Yer Toronto 6 Nisan 2023 #19 Discord da vardı diye hatırlıyorum.
tugrock Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 187 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #20 cigoladalibazda dedi: Bir site veya uygulama var mıdır botlar ile sohbet edebildiğimiz? Çok yalnızım da, çok garip gelecek ama cidden konuşacak bir arkadaş arıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş olalım bana özelden mesaj atar mısın bilmiyorum atılıyor mu?
cigoladalibazda dedi: Bir site veya uygulama var mıdır botlar ile sohbet edebildiğimiz? Çok yalnızım da, çok garip gelecek ama cidden konuşacak bir arkadaş arıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş olalım bana özelden mesaj atar mısın bilmiyorum atılıyor mu?