Konuşacak İnsan Olmaması

Makaleler
2
Daha fazla  
Yalnızım deyip ağlayan tiplerden değilim merak etmeyin. Çevremde hiç ilgi duyduğum, konuşmak istediğim konuları konuşabileceğim insan yok. Kişisel gelişim, iki üç oyun, yazılım, teknoloji, resim, popüler bilim, Hip-Hop kültürü veya Rock ve Metal müzik gibi şeyleri konuşacağım kimse yok gerçekten. Hepsi de olsun demiyorum tabii ki. Ancak bunlardan biri bile yok. Yalnız değilim. Sadece bu konuları konuşacak insan yok. Sosyal medya kullanmıyorum Twitter ve Discord hariç. Bu iki platformda da kimseyle yakınlaşamadım ya da yakınlaşamadım bilerek. Konuşmayı iple çektiğim bir insan yok. Asosyal birisi de değilim. Geçen sene sınıfta başkanlık için aday oldum sınıfın yarısı en yakın arkadaşlarım, diğer bir tabirle "gangim" olduğu için direkt kazandım. O derece sosyaldim. Sonra bir bir hepsinin gerçekten nasıl insan olduğunu gördüm. Hepsini hiç düşünmeden hayatımdan çıkardım. Sayısal okumak için okul değiştirdim. Şu anki okulum çok daha eğelenceli olsa da diğer okulumun aksine nitelikli lise olmadığı için insanları bir hayli cahil ve vizyonsuz. Artık eskisi gibi arkadaş edinmeye de çalışmıyorum. Sadece kendime odaklandım bir kaç aydır. Çalışmaya ve başarıya. Ancak bu da beraberinde "bir nevi" yalnızlık getirdi.

Dostum rock ve metal ile ilgili 7/24 konuşurum. Gerçekten haklısın rock ve metalden konuşacak kimse yok. Herkes çakal, uzi gibi saçmalıkların kölesi. Beni etiketleyebilirsin her zaman.

Dostum rock ve metal ile ilgili 7/24 konuşurum. Gerçekten haklısın rock ve metalden konuşacak kimse yok. Herkes çakal, uzi gibi saçmalıkların kölesi. Beni etiketleyebilirsin her zaman.

Yoo hocam. Gazapizm, Sansar Salvo, Hidra, Joker, No1, Sagopa, Ceza say say bitmez. Bunlara bağlanılmaz mı ya?

Ah hocam ah. Dediğinizi çok iyi anlıyorum. Umudumuz üniversitenin böyle olmaması, onun için çalışıyoruz...
Aynen öyle üstad. Ama inanıyorum. Biz bir şeylei başardığımız zaman onlar hiç gelişmemiş, değişmemiş tipler olarak kalacaklar. Standart şekilde yaşamaya devam edecekler.

Üstad çok iyi olur aslında. Rock ve Metal janralarında yeniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…