Konuşacak İnsan Olmaması

Bağlanılmaz hocam bence. Ben anlamıyorum zevk vermiyor bana bu tarz şarkıları dinlemek. Hani bu saydıklarınızdan bazıları kaliteli ama arkadaşın dediği gibi çakal, üzi, şanışer bomboş geliyor bana. Bunu bir yerde söylersen de havalı olmaya çalışıyor ilgi istiyor damgası yiyorsun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şuan bunu dinliyorum. Hoşunuza gidebilir.

Neyi doğru biliyorsan onunla devam et ama sakın öfkeni izleme.
O hatayı yapmayı çoktan bıraktım. Ve faydasını çok gördüm hocam. Teşşekkür ederim öneriniz için.

Açtım, çalıyor. Axl'ın sesine hayranım bu arada. This I Love'da öyle bir söylüyor ki şarkıyı insan aşk acısı çekmese de gözleri yaşarır.

En yakın arkadaşlarınız bile sahte çünkü o yüzden. 3 ay önce trafik kazası geçirdim herkes bir yazdı aradı sordu ziyaretime geldi 1 kere sonra bidaha gelirim diyenlerden 1 tanesini geldi sadece 40 kişiden bir daha ne arayan nede soran oldu ay da bir hikaye attığımda nasıl oldun diye yazan yalancı tayfa dolu kimseyle konuşmuyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…