Konuşacak İnsan Olmaması

Çok geçmiş olsun hocam. Kalıcı bir şey yoktur umarım. Maalesef haklısınız. İnsanoğlu olarak "ben" yerine "biz" olmayı öğrenemedikçe geleceğimiz hiç parlar değil.
Kendimde dahil insandan dost olmaz.
Kesinlikle. Ancak bu kendimiz için iyi bir şey. Günümüzde iyi niyetli olmak çoğu zaman haksızlığa uğramak demek. Maalesef..

Ben elimden geldiğince uzaklaşıyorum artık. Ailem dışında tabi. Aklım başıma yeni geldi.

Ben elimden geldiğince uzaklaşıyorum artık. Ailem dışında tabi. Aklım başıma yeni geldi.
Aklınızın başınıza yeni gelmesi hiç sorun değil. Yaptığınız hiç bir şey için pişman olmayın. Her hatadan ders çıkarın. Hataların da size fayda sağladığını göreceksiniz.

Aklınızın başınıza yeni gelmesi hiç sorun değil. Yaptığınız hiç bir şey için pişman olmayın. Her hatadan ders çıkarın. Hataların da size fayda sağladığını göreceksiniz.
İnsan olmak suç değil zaten. En iyisi uzaklaşmak. İletişim için Sosyal güzel bir yer. Yardıma ihtiyaç olunca konu açıyorum yardımcı oluyorlar.

Sağolun hocam şükür daha iyiyim. Ayak bileğim kırılmıştı ameliyat oldum 1 hafta önce değnekleri bıraktım yavaş yavaş yürümeye başladım.

Sağolun hocam şükür daha iyiyim. Ayak bileğim kırılmıştı ameliyat oldum 1 hafta önce değnekleri bıraktım yavaş yavaş yürümeye başladım.
Sizin adınıza gerçekten sevindim. Böyle acılar çekmek de hiç kolay şeyler değil. Şuana kadar hiç ağır fiziksel acılar çekmedim o yüzden sizi anlamam zor. Ancak sizi gerçekten tebrik ederim. Yaptığınız takdire şayan. Acı çeken herkesin acıya rağmen ilerlemesi takdire şayan.

Aynen öyle hocam gerçekten yaşamayan bilemez gerçekten ilk zamanlar çok kötü günler geçirdim. Tuvalete bile gidemiyorsun, ayağını milim oynatsan giren o ağrılar acılar ayağının 2 ay boyunca alçıda kalması duşa girememek say say bitmez. Şükür atlattık onları valla şimdi ehliyet kursuna bile yazıldım 2 tekere tövbe ettiğim için araba ehliyeti almanın zamanı geldi.

Başarılar dilerim hocam. Keep grinding.

Ah hocam. Bende sizin gibiyim. Kuzey Kore gibi bir ülkede yaşıyorum maalesef. Bu yüzden etrafımdaki herkes çok ama çok cahil. Tek bildikleri PUBG +18 bu kadar. Bir de aşırı boş konuşuyorlar istemeyerek bile konuşasım gelmiyor. Konuşmayınca da beni asosyal biri olarak görüyorlar. Bazen kafa dengi arkadaş buluyorum ama hepsi maalesef şimdi çok uzaklarda. Taşınmak zorunda kaldılar. Etrafımda sıkılmadan konuşacak hiç kimsem yok. Bir tek bu sitede bir sürü kafa dengi arkadaş var. Gerçek hayatta sosyaldeki insanların tek birini bile bulamıyorum. Etrafım kekolarla dolu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…