hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 26 Şubat 2021 #111 Traviss Bickle dedi: Benimle uğraşan birileri yok ki. Haklılardır belki. Arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor. Genişletmek için tıkla... Haklı değiller. Sen çok iyi birisin.
Traviss Bickle dedi: Benimle uğraşan birileri yok ki. Haklılardır belki. Arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor. Genişletmek için tıkla... Haklı değiller. Sen çok iyi birisin.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 26 Şubat 2021 #112 GFYT dedi: Dejavu daha da değişik bir durum, yaşanacak Hadise'leri rüyanızda görüyorsunuz, olay yaşanınca da hissettiğiniz garip hissi yeniden tadıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hiç yaşamadığım bir durum ama berbat bir his olduğunu tahmin edebiliyorum.
GFYT dedi: Dejavu daha da değişik bir durum, yaşanacak Hadise'leri rüyanızda görüyorsunuz, olay yaşanınca da hissettiğiniz garip hissi yeniden tadıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hiç yaşamadığım bir durum ama berbat bir his olduğunu tahmin edebiliyorum.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 26 Şubat 2021 #113 RPM dedi: Benimki öyle değildi, yıllar önce kötü bir kaza yaşanmıştı da, onu gördüm. Biraz değişik oldu. Genişletmek için tıkla... Pek anlamadım ama kötü bir şey sanırım. Geçmiş olsun.
RPM dedi: Benimki öyle değildi, yıllar önce kötü bir kaza yaşanmıştı da, onu gördüm. Biraz değişik oldu. Genişletmek için tıkla... Pek anlamadım ama kötü bir şey sanırım. Geçmiş olsun.
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 26 Şubat 2021 #114 Lindamca dedi: 1500 TL'ye Cyberpunk oynatacak PC Max 1500 TL'ye Cyberpunk Full oynatacak PC yani (bilgisayar) demek; önerir misiniz? Mümkünse 1500'ü geçmesin 1300 de olur RTX'li olsun. www.technopat.net Bu konuyla ilgili sistem topladım ve konu açtım onaylamasını bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Konumu kaldırmışlar. Bunu hangisi yaptı merak ediyorum?
Lindamca dedi: 1500 TL'ye Cyberpunk oynatacak PC Max 1500 TL'ye Cyberpunk Full oynatacak PC yani (bilgisayar) demek; önerir misiniz? Mümkünse 1500'ü geçmesin 1300 de olur RTX'li olsun. www.technopat.net Bu konuyla ilgili sistem topladım ve konu açtım onaylamasını bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Konumu kaldırmışlar. Bunu hangisi yaptı merak ediyorum?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 26 Şubat 2021 #115 Ben böyleyim;
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 26 Şubat 2021 #116 Arkadaşlar ben buraya Spotify birlikte dinleme bağlantısı atmak istiyorum nasıl atabilirim?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 26 Şubat 2021 #117 hadwiger dedi: Sizi umursamadığımdan falan değil, aklıma gelmiyor hiç nedense. Hepiniz benim için çok değerlisiniz. @RPM @Kokona Shiki @TÇB @Van Der Linde @PustiPowerV2 @rohatbaba123 ve diğer arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Açıkçası üzüldüm durumuna, zaten şu anki durumda mutlu olmak bile zor. :/ Sen de bizim için değerlisin, kendine dikkat et.
hadwiger dedi: Sizi umursamadığımdan falan değil, aklıma gelmiyor hiç nedense. Hepiniz benim için çok değerlisiniz. @RPM @Kokona Shiki @TÇB @Van Der Linde @PustiPowerV2 @rohatbaba123 ve diğer arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Açıkçası üzüldüm durumuna, zaten şu anki durumda mutlu olmak bile zor. :/ Sen de bizim için değerlisin, kendine dikkat et.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 26 Şubat 2021 #118 Ben ödev çözmeye gidiyorum belki yeni aldığım USB ile format atarım.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.545 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 26 Şubat 2021 #119 Traviss Bickle dedi: Pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... 2 arkadaşım vefat etmişti de. Traviss Bickle dedi: Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Bence arkadaşlarının ne söylediğini kafaya takma, kendi yolunda ilerle.
Traviss Bickle dedi: Pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... 2 arkadaşım vefat etmişti de. Traviss Bickle dedi: Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Bence arkadaşlarının ne söylediğini kafaya takma, kendi yolunda ilerle.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 26 Şubat 2021 #120 RPM dedi: 2 arkadaşım vefat etmişti de. Sağ ol. Bence arkadaşlarının ne söylediğini kafaya takma, kendi yolunda ilerle. Genişletmek için tıkla... Başın sağ olsun.
RPM dedi: 2 arkadaşım vefat etmişti de. Sağ ol. Bence arkadaşlarının ne söylediğini kafaya takma, kendi yolunda ilerle. Genişletmek için tıkla... Başın sağ olsun.