A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 26 Şubat 2021 #151 Herkes bir yakınının vefat ettiğini söylemiş, başınız sağ olsun. Benim de durumum aynı.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 26 Şubat 2021 #152 adam gibi adam 1050 ti dedi: Herkes bir yakınının vefat ettiğini söylemiş, başınız sağ olsun. Benim de durumum aynı. Genişletmek için tıkla... Başın sağ olsun.
adam gibi adam 1050 ti dedi: Herkes bir yakınının vefat ettiğini söylemiş, başınız sağ olsun. Benim de durumum aynı. Genişletmek için tıkla... Başın sağ olsun.
IAvalonI Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 26 Şubat 2021 #153 Türkiye gibi bir ülkede iyi olma şansım zaten yok. Ya kötü oluyorum ya da çok kötü. Sorarsan çok kötü.
Türkiye gibi bir ülkede iyi olma şansım zaten yok. Ya kötü oluyorum ya da çok kötü. Sorarsan çok kötü.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 3 Çözümler 4 26 Şubat 2021 #154 RPM dedi: Sosyal'de çok aktif gördüğüm üyeler ailesiyle sorunları olduğunu yazmış, ortak özelliğimiz sanırım, can sıkıntısından burada takılıyoruz. Bazen de, aileler bizi anlamıyor bence. Genişletmek için tıkla... Forumda bazen sadece 40-45 kişi aktifmiş gibi hissediyorum. Diğer üyelerden çok bir ses çıkmıyor. Ayrı ayrı konularda hep tanıdık yüzleri görüyorum. Diğer forumlarda da bulundum; lakin nedense sadece burada bunu hissettim.
RPM dedi: Sosyal'de çok aktif gördüğüm üyeler ailesiyle sorunları olduğunu yazmış, ortak özelliğimiz sanırım, can sıkıntısından burada takılıyoruz. Bazen de, aileler bizi anlamıyor bence. Genişletmek için tıkla... Forumda bazen sadece 40-45 kişi aktifmiş gibi hissediyorum. Diğer üyelerden çok bir ses çıkmıyor. Ayrı ayrı konularda hep tanıdık yüzleri görüyorum. Diğer forumlarda da bulundum; lakin nedense sadece burada bunu hissettim.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 26 Şubat 2021 #155 Merhaba . Pazartesi sınavların olması çok üzücü .
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #156 körbiginar dedi: Oturup 50 sayfalık matematik ödevini çözmeyi deniyorum. Harika kısaca Genişletmek için tıkla... Keşke benim de farklı olsa. Bende 50 sayfaya yakın yeni nesil bitirmeye çalışıyor olacağım.
körbiginar dedi: Oturup 50 sayfalık matematik ödevini çözmeyi deniyorum. Harika kısaca Genişletmek için tıkla... Keşke benim de farklı olsa. Bende 50 sayfaya yakın yeni nesil bitirmeye çalışıyor olacağım.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.545 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 26 Şubat 2021 #157 kanyewestlover911 dedi: DC sunucusu kuralım. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata yapmayın, kural 60 sebebiyle Discord adresini paylaşan kişiler ceza alabiliyor zaten. Gerçi ben de bir sunucunun içerisindeyim ama neyse, uyarmış olayım.
kanyewestlover911 dedi: DC sunucusu kuralım. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata yapmayın, kural 60 sebebiyle Discord adresini paylaşan kişiler ceza alabiliyor zaten. Gerçi ben de bir sunucunun içerisindeyim ama neyse, uyarmış olayım.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 26 Şubat 2021 #158 İyi geceler herkese. Ayağım da sızlıyor zaten biraz dinlensem iyi olacak.
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 26 Şubat 2021 #159 RPM dedi: Böyle bir hata yapmayın, kural 60 sebebiyle Discord adresini paylaşan kişiler ceza alabiliyor zaten. Gerçi ben de bir sunucunun içerisindeyim ama neyse, uyarmış olayım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlık amacıyla. Moderatörler gelip kontrol edebilir.
RPM dedi: Böyle bir hata yapmayın, kural 60 sebebiyle Discord adresini paylaşan kişiler ceza alabiliyor zaten. Gerçi ben de bir sunucunun içerisindeyim ama neyse, uyarmış olayım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlık amacıyla. Moderatörler gelip kontrol edebilir.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Şubat 2021 #160 PuMaT dedi: İyi geceler herkese. Ayağım da sızlıyor zaten biraz dinlensem iyi olacak. Genişletmek için tıkla... İyi geceler hocam.
PuMaT dedi: İyi geceler herkese. Ayağım da sızlıyor zaten biraz dinlensem iyi olacak. Genişletmek için tıkla... İyi geceler hocam.