R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 27 Şubat 2021 #251 BerkayZ87 dedi: Şunun cevabını merak ediyorum, kimse ciddi bir cevap vermedi daha. Genişletmek için tıkla... Trollemek için giriyorum görenler bilir.
BerkayZ87 dedi: Şunun cevabını merak ediyorum, kimse ciddi bir cevap vermedi daha. Genişletmek için tıkla... Trollemek için giriyorum görenler bilir.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 27 Şubat 2021 #252 GFYT dedi: 1 ay daha mı geliyor yoksa. Genişletmek için tıkla... Moderasyon benim neler yaptığımı falan biliyor zaten. Her an uçabilirim, göreceğiz.
GFYT dedi: 1 ay daha mı geliyor yoksa. Genişletmek için tıkla... Moderasyon benim neler yaptığımı falan biliyor zaten. Her an uçabilirim, göreceğiz.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #253 Recx and Flex dedi: Trollemek için giriyorum görenler bilir. Genişletmek için tıkla... Kitlesini beğenmiyor olabilirsiniz, Abdullah Hacıgül'ü de beğenmiyor olabilirsiniz ama trollemek bence etik değil ve ayıp bir şey.
Recx and Flex dedi: Trollemek için giriyorum görenler bilir. Genişletmek için tıkla... Kitlesini beğenmiyor olabilirsiniz, Abdullah Hacıgül'ü de beğenmiyor olabilirsiniz ama trollemek bence etik değil ve ayıp bir şey.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 27 Şubat 2021 #254 RPM dedi: Moderasyon benim neler yaptığımı falan biliyor zaten. Her an uçabilirim, göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla sizin sisteminiz bayağı iyiydi neden W7 kullanıyorsunuz? BerkayZ87 dedi: Kitlesini beğenmiyor olabilirsiniz, Abdullah Hacıgül'ü de beğenmiyor olabilirsiniz ama trollemek bence etik değil ve ayıp bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam orada bana 1 tane troll olmayan insan gösterin çoğunluğu zaten troll.
RPM dedi: Moderasyon benim neler yaptığımı falan biliyor zaten. Her an uçabilirim, göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla sizin sisteminiz bayağı iyiydi neden W7 kullanıyorsunuz? BerkayZ87 dedi: Kitlesini beğenmiyor olabilirsiniz, Abdullah Hacıgül'ü de beğenmiyor olabilirsiniz ama trollemek bence etik değil ve ayıp bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam orada bana 1 tane troll olmayan insan gösterin çoğunluğu zaten troll.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 27 Şubat 2021 #255 RPM dedi: Moderasyon benim neler yaptığımı falan biliyor zaten. Her an uçabilirim, göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Her yaptığımızı takip edeceklerini sanmıyorum fakat hakikaten sıkıcı bir yönetim anlayaşı var sosyalde. Belki de bu trollerle başa gelmenin tek yolu budur.
RPM dedi: Moderasyon benim neler yaptığımı falan biliyor zaten. Her an uçabilirim, göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Her yaptığımızı takip edeceklerini sanmıyorum fakat hakikaten sıkıcı bir yönetim anlayaşı var sosyalde. Belki de bu trollerle başa gelmenin tek yolu budur.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2021 #256 Allah’a şükür derdim yok. Ama dertleri olanlara sabır diliyorum.
icy_termination Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #257 Pazartesi sınavlarım başlıyor 1 günde 2 sınav olacağım umarım geçerim.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 27 Şubat 2021 #258 Recx and Flex dedi: Neden W7 kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarım bozuldu, 12 yıllık bir laptop kullanıyorum şimdi. Yeni sistem tamamen bitmedi, kullanamıyorum şimdilik. GFYT dedi: Her yaptığımızı takip edeceklerini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkı yönetimden dolayı değil, adamlar haklı. Öyle çok da hafif şeyler yapmadım.
Recx and Flex dedi: Neden W7 kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarım bozuldu, 12 yıllık bir laptop kullanıyorum şimdi. Yeni sistem tamamen bitmedi, kullanamıyorum şimdilik. GFYT dedi: Her yaptığımızı takip edeceklerini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkı yönetimden dolayı değil, adamlar haklı. Öyle çok da hafif şeyler yapmadım.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #259 Recx and Flex dedi: Hocam orada bana 1 tane troll olmayan insan gösterin çoğunluğu zaten troll. Genişletmek için tıkla... Kendisini çok iyi tanırım, sevdiğim bir üyedir. Şu ana kadar bir trollüğünü görmedim.
Recx and Flex dedi: Hocam orada bana 1 tane troll olmayan insan gösterin çoğunluğu zaten troll. Genişletmek için tıkla... Kendisini çok iyi tanırım, sevdiğim bir üyedir. Şu ana kadar bir trollüğünü görmedim.
N nevtugardic Decipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #260 BerkayZ87 dedi: Eki Görüntüle 897916 Kendisini çok iyi tanırım, sevdiğim bir üyedir. Şu ana kadar bir trollüğünü görmedim. Genişletmek için tıkla... Rampage olur gibi(!).
BerkayZ87 dedi: Eki Görüntüle 897916 Kendisini çok iyi tanırım, sevdiğim bir üyedir. Şu ana kadar bir trollüğünü görmedim. Genişletmek için tıkla... Rampage olur gibi(!).