RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 27 Şubat 2021 #411 Samotne Ciasteczka dedi: Daha neler söylüyorlar bana. Genişletmek için tıkla... Sosyal ile alakalı mı? Yanlışlıkla birini kırmak istemem.
Samotne Ciasteczka dedi: Daha neler söylüyorlar bana. Genişletmek için tıkla... Sosyal ile alakalı mı? Yanlışlıkla birini kırmak istemem.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #412 Shenzhenn dedi: Buraya daha yeni geldim, açıkçası hoş karşılanmadım. Genişletmek için tıkla... Ölümüne Mediatek işlemcili atığı, yani Realme 7'yi savunuyorsunuz çünkü. Objektif düşünmeniz lazım. Para verdiğiniz alet en iyisi olmuyor maalesef. Bir daha asla Mediatek telefon almam, aldırmam. RPM dedi: Sosyal ile alakalı mı? Genişletmek için tıkla... Evet aslında. Hakaret eden mi dersin, neyse boş ver.
Shenzhenn dedi: Buraya daha yeni geldim, açıkçası hoş karşılanmadım. Genişletmek için tıkla... Ölümüne Mediatek işlemcili atığı, yani Realme 7'yi savunuyorsunuz çünkü. Objektif düşünmeniz lazım. Para verdiğiniz alet en iyisi olmuyor maalesef. Bir daha asla Mediatek telefon almam, aldırmam. RPM dedi: Sosyal ile alakalı mı? Genişletmek için tıkla... Evet aslında. Hakaret eden mi dersin, neyse boş ver.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 27 Şubat 2021 #413 RPM dedi: Çoklu üyelik sebebiyle 1 ay ban yemiştim. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: (!) Ban odası soğuk muydu?
RPM dedi: Çoklu üyelik sebebiyle 1 ay ban yemiştim. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: (!) Ban odası soğuk muydu?
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #414 nevtugardic dedi: Zamanla iyi biri olabilirsiniz . Böyle konuları açmayın yeter . Technopat beni seviyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok yok, açmam. Telefon bölümünde genellikle aktifim, gizliden hakaret etmeye çalışıyorlar.
nevtugardic dedi: Zamanla iyi biri olabilirsiniz . Böyle konuları açmayın yeter . Technopat beni seviyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok yok, açmam. Telefon bölümünde genellikle aktifim, gizliden hakaret etmeye çalışıyorlar.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #415 Recx and Flex dedi: Ben de açtım ben neden yemedim Genişletmek için tıkla... Raporlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Recx and Flex dedi: Ben de açtım ben neden yemedim Genişletmek için tıkla... Raporlamamak için kendimi zor tutuyorum.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 27 Şubat 2021 #416 Lafonde dedi: Sürprizbozan: (!) Ban odası Genişletmek için tıkla... Hayır, hak ettim zaten.
J JDJSI Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Şubat 2021 #417 Lafonde dedi: Sürprizbozan: (!) etiketlim mi he moderasyon ekibini? Sen kaşındın. Genişletmek için tıkla... Aman hocam bir rivayete göre 3 kere moderasyon ekibi yazarsan konu kitlenir ve herkes ban yer(!)
Lafonde dedi: Sürprizbozan: (!) etiketlim mi he moderasyon ekibini? Sen kaşındın. Genişletmek için tıkla... Aman hocam bir rivayete göre 3 kere moderasyon ekibi yazarsan konu kitlenir ve herkes ban yer(!)
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 27 Şubat 2021 #418 rohatbaba123 dedi: Raporlamamak için kendimi zor tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam raporlamanıza gerek yok fark edip uyardılar çoklu üyelik yasak olduğunu bilmiyordum kendilerine de söyledim zaten.
rohatbaba123 dedi: Raporlamamak için kendimi zor tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam raporlamanıza gerek yok fark edip uyardılar çoklu üyelik yasak olduğunu bilmiyordum kendilerine de söyledim zaten.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #419 Samotne Ciasteczka dedi: Ölümüne Mediatek işlemcili atığı, yani Realme 7'yi savunuyorsunuz çünkü. Objektif düşünmeniz lazım. Para verdiğiniz alet en iyisi olmuyor maalesef. Bir daha asla Mediatek telefon almam, aldırmam. Evet aslında. Hakaret eden mi dersin, neyse boş ver. Genişletmek için tıkla... O fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan bir tanesi. Siz herhangi bir MediaTek işlemci ile sorun yaşadığınızdan dolayı MediaTek Helio G95 işlemcisini kötüleyemezsiniz, ülkemizde bu işlemciyi sadece Realme 7 kullanmakta.
Samotne Ciasteczka dedi: Ölümüne Mediatek işlemcili atığı, yani Realme 7'yi savunuyorsunuz çünkü. Objektif düşünmeniz lazım. Para verdiğiniz alet en iyisi olmuyor maalesef. Bir daha asla Mediatek telefon almam, aldırmam. Evet aslında. Hakaret eden mi dersin, neyse boş ver. Genişletmek için tıkla... O fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan bir tanesi. Siz herhangi bir MediaTek işlemci ile sorun yaşadığınızdan dolayı MediaTek Helio G95 işlemcisini kötüleyemezsiniz, ülkemizde bu işlemciyi sadece Realme 7 kullanmakta.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #420 Lafonde dedi: Sürprizbozan: (!) ban odası soğuk muydu? Genişletmek için tıkla... Benim yediğim reklam içerikli mesajlar banı en kronik banlardan biri idi. Sanki dilsiz olmuştum ve cevap yazmam gerek konulara cevap yazamıyordum. Çözüldü - Nevtugardic'in çekiliş konusu kapatıldı mı?
Lafonde dedi: Sürprizbozan: (!) ban odası soğuk muydu? Genişletmek için tıkla... Benim yediğim reklam içerikli mesajlar banı en kronik banlardan biri idi. Sanki dilsiz olmuştum ve cevap yazmam gerek konulara cevap yazamıyordum. Çözüldü - Nevtugardic'in çekiliş konusu kapatıldı mı?