S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #421 @RPM Hatta sırf bu canımı sıkan olaylardan dolayı Discord hesabımı kapatıp, Sosyal'i komple bırakasım gelmişti. Sonra vaz geçtim.
@RPM Hatta sırf bu canımı sıkan olaylardan dolayı Discord hesabımı kapatıp, Sosyal'i komple bırakasım gelmişti. Sonra vaz geçtim.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 27 Şubat 2021 #422 Samotne Ciasteczka dedi: Evet aslında. Hakaret eden mi dersin, neyse boş ver. Genişletmek için tıkla... Hatırladım. Yardım etmeye çalışırken küfür yemek can sıkıcı. Samotne Ciasteczka dedi: Discord hesabımı kapatıp. Genişletmek için tıkla... Kapatmadıysan ekleyebilir miyim?
Samotne Ciasteczka dedi: Evet aslında. Hakaret eden mi dersin, neyse boş ver. Genişletmek için tıkla... Hatırladım. Yardım etmeye çalışırken küfür yemek can sıkıcı. Samotne Ciasteczka dedi: Discord hesabımı kapatıp. Genişletmek için tıkla... Kapatmadıysan ekleyebilir miyim?
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #423 Samotne Ciasteczka dedi: @RPM Hatta sırf bu canımı sıkan olaylardan dolayı Discord hesabımı kapatıp, Sosyal'i komple bırakasım gelmişti. Sonra vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Bana takma diyen sen değil misin, sen de takma Zaten vazgeçmişsin sonra, sorun yok o zaman.
Samotne Ciasteczka dedi: @RPM Hatta sırf bu canımı sıkan olaylardan dolayı Discord hesabımı kapatıp, Sosyal'i komple bırakasım gelmişti. Sonra vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Bana takma diyen sen değil misin, sen de takma Zaten vazgeçmişsin sonra, sorun yok o zaman.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 27 Şubat 2021 #424 @Samotne Ciasteczka Hocama Tapıyorlarmış ondan dolayı bile hakaret yediği var.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #425 RPM dedi: Kapatmadıysan ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et rohatbaba123 dedi: Bana takma diyen sen değil misin, sen de takma Genişletmek için tıkla... O iş kolay değil işte. Sürekli olunca canını sıkıyor. Recx and Flex dedi: @Samotne Ciasteczka Hocama tapıyorlarmış ondan dolayı bile hakaret yediği var. Genişletmek için tıkla... Hatırladım. Yüksek mesajımnvar diye tapıyorlar sana diyen biri vardı.
RPM dedi: Kapatmadıysan ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et rohatbaba123 dedi: Bana takma diyen sen değil misin, sen de takma Genişletmek için tıkla... O iş kolay değil işte. Sürekli olunca canını sıkıyor. Recx and Flex dedi: @Samotne Ciasteczka Hocama tapıyorlarmış ondan dolayı bile hakaret yediği var. Genişletmek için tıkla... Hatırladım. Yüksek mesajımnvar diye tapıyorlar sana diyen biri vardı.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 27 Şubat 2021 #426 Samotne Ciasteczka dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neden ki ?
Samotne Ciasteczka dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neden ki ?
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #427 RPM dedi: Neden ki ? Genişletmek için tıkla... 1 yıl geliyor.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #428 RPM dedi: Neden ki ? Genişletmek için tıkla... Arkadaş listemdeki 23 kişiden sadece 2 kişinin okuldan olmasından olabilir mi acaba?
RPM dedi: Neden ki ? Genişletmek için tıkla... Arkadaş listemdeki 23 kişiden sadece 2 kişinin okuldan olmasından olabilir mi acaba?
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 27 Şubat 2021 #429 RPM dedi: Neden ki ? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Al ekle: Discord: Kural 60
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 27 Şubat 2021 #430 Samotne Ciasteczka dedi: Arkadaş listemdeki 23 kişiden sadece 2 kişinin okuldan olmasından olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Benim de 34 tane var, ne olacak ki ?
Samotne Ciasteczka dedi: Arkadaş listemdeki 23 kişiden sadece 2 kişinin okuldan olmasından olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Benim de 34 tane var, ne olacak ki ?