GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.990 Makaleler 1 Çözümler 562 27 Şubat 2021 #601 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Çok şükür iyiyim, virüsün en kısa zamanda bitmesini diliyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Biraz erken oldu bu mesaj, @hadwiger şu an bu konuda değil.
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Çok şükür iyiyim, virüsün en kısa zamanda bitmesini diliyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Biraz erken oldu bu mesaj, @hadwiger şu an bu konuda değil.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 27 Şubat 2021 #602 Traviss Bickle dedi: Sürprizbozan: Son yazismalarla alakasiz, icimden geldi Soldan gelen ortalari yapiyorsunuz artik, yapin ya sunu! Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Hocam Caner, Caner oyunda değil.
Traviss Bickle dedi: Sürprizbozan: Son yazismalarla alakasiz, icimden geldi Soldan gelen ortalari yapiyorsunuz artik, yapin ya sunu! Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Hocam Caner, Caner oyunda değil.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #603 GFYT dedi: Biraz erken oldu bu mesaj, @hadwiger şu an bu konuda değil. Genişletmek için tıkla... Uyuyordur şimdi o.
GFYT dedi: Biraz erken oldu bu mesaj, @hadwiger şu an bu konuda değil. Genişletmek için tıkla... Uyuyordur şimdi o.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #604 GFYT dedi: @Recep Baltaş bir konuda 18 yaş altı alım yok dememiş miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Esnetilebiliyormuş başvuru kuralları. 2-3 moderatör arkadaş esnetilmesi sonucu alındığını söylemişti.
GFYT dedi: @Recep Baltaş bir konuda 18 yaş altı alım yok dememiş miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Esnetilebiliyormuş başvuru kuralları. 2-3 moderatör arkadaş esnetilmesi sonucu alındığını söylemişti.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 27 Şubat 2021 #605 GFYT dedi: Biraz erken oldu bu mesaj, @hadwiger şu an bu konuda değil. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğim bir şey yok hocam yeni gördüm meşgul adamız.
GFYT dedi: Biraz erken oldu bu mesaj, @hadwiger şu an bu konuda değil. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğim bir şey yok hocam yeni gördüm meşgul adamız.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.990 Makaleler 1 Çözümler 562 27 Şubat 2021 #606 BerkayZ87 dedi: Esnetilebiliyormuş başvuru kuralları. 2-3 moderatör arkadaş esnetilmesi sonucu alındığını söylemişti. Genişletmek için tıkla... Şu uyarılar olmasaydı denerdim şansımı, maalesef.
BerkayZ87 dedi: Esnetilebiliyormuş başvuru kuralları. 2-3 moderatör arkadaş esnetilmesi sonucu alındığını söylemişti. Genişletmek için tıkla... Şu uyarılar olmasaydı denerdim şansımı, maalesef.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #607 Darth.Vader dedi: Sürprizbozan: Hocam Caner, Caner oyunda değil. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: 😳 "Nasi ya?"
Darth.Vader dedi: Sürprizbozan: Hocam Caner, Caner oyunda değil. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: 😳 "Nasi ya?"
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #608 GFYT dedi: Şu uyarılar olmasaydı denerdim şansımı, maalesef. Genişletmek için tıkla... 292469 dedi: Benim de çoklu üyelik uyarım var. Esnetilebiliyor başvuru kuralları. Genişletmek için tıkla...
GFYT dedi: Şu uyarılar olmasaydı denerdim şansımı, maalesef. Genişletmek için tıkla... 292469 dedi: Benim de çoklu üyelik uyarım var. Esnetilebiliyor başvuru kuralları. Genişletmek için tıkla...
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #609 GFYT dedi: Şu uyarılar olmasaydı denerdim şansımı, maalesef. Genişletmek için tıkla... Hnn, 2 kere başvuru atmıştım. Sonra vazgeçtim. Şimdi alsalar istifa ederim.
GFYT dedi: Şu uyarılar olmasaydı denerdim şansımı, maalesef. Genişletmek için tıkla... Hnn, 2 kere başvuru atmıştım. Sonra vazgeçtim. Şimdi alsalar istifa ederim.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #610 hadwiger dedi: Canım sıkıldı, biraz muhabbet edebiliriz. İstediğinizi yazabilirsiniz. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla... İyi. Elimdeki Anakart ile uğraşıyorum.
hadwiger dedi: Canım sıkıldı, biraz muhabbet edebiliriz. İstediğinizi yazabilirsiniz. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla... İyi. Elimdeki Anakart ile uğraşıyorum.