Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 27 Şubat 2021 #611 Traviss Bickle dedi: Sürprizbozan: 😳 "Nasi ya?" Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Evet abi. Sen gidiryosun şu ortadaki kel çıkarıyosun sabahtan beri topa dokunamadı çıkar.
Traviss Bickle dedi: Sürprizbozan: 😳 "Nasi ya?" Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Evet abi. Sen gidiryosun şu ortadaki kel çıkarıyosun sabahtan beri topa dokunamadı çıkar.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #612 Samotne Ciasteczka dedi: Hnn, 2 kere başvuru atmıştım. Sonra vazgeçtim. Şimdi alsalar istifa ederim. Genişletmek için tıkla... Bende atmışım, tabii şimdi keşke atmasaydım diyorum. GNU/Linux üzerinde banlanacak adam yok ki. (!)
Samotne Ciasteczka dedi: Hnn, 2 kere başvuru atmıştım. Sonra vazgeçtim. Şimdi alsalar istifa ederim. Genişletmek için tıkla... Bende atmışım, tabii şimdi keşke atmasaydım diyorum. GNU/Linux üzerinde banlanacak adam yok ki. (!)
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #613 GFYT dedi: Şu uyarılar olmasaydı denerdim şansımı, maalesef. Genişletmek için tıkla... Bence yine deneyebilirsiniz hocam. Gercekten istiyorsaniz tabii.
GFYT dedi: Şu uyarılar olmasaydı denerdim şansımı, maalesef. Genişletmek için tıkla... Bence yine deneyebilirsiniz hocam. Gercekten istiyorsaniz tabii.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 27 Şubat 2021 #614 Çok yoğunum, aşırı fazla çalışıyorum şu dönemde bile ama hedeflerime çok daha fazla yaklaşıyorum, iyiyim fakat yorgunum sadece, sizler nasılsınız?
Çok yoğunum, aşırı fazla çalışıyorum şu dönemde bile ama hedeflerime çok daha fazla yaklaşıyorum, iyiyim fakat yorgunum sadece, sizler nasılsınız?
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #615 Arsenik dedi: Ben de atmışım, tabii şimdi keşke atmasaydım diyorum. GNU/Linux üzerinde banlanacak adam yok ki. (!) Genişletmek için tıkla... GNU/Linux dışında mesaj atıyorsun aslında. Mod olsan gıdım sızlanmam.
Arsenik dedi: Ben de atmışım, tabii şimdi keşke atmasaydım diyorum. GNU/Linux üzerinde banlanacak adam yok ki. (!) Genişletmek için tıkla... GNU/Linux dışında mesaj atıyorsun aslında. Mod olsan gıdım sızlanmam.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #616 Darth.Vader dedi: Sürprizbozan: Evet abi. Sen gidiryosun şu ortadaki kel çıkarıyosun sabahtan beri topa dokunamadı çıkar. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Kel, o hakem hocam.
Darth.Vader dedi: Sürprizbozan: Evet abi. Sen gidiryosun şu ortadaki kel çıkarıyosun sabahtan beri topa dokunamadı çıkar. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Kel, o hakem hocam.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #617 @Arsenik Bu arada, Mac'e mi geçtiniz?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #618 Samotne Ciasteczka dedi: @Arsenik Bu arada, Mac'e mi geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Şamar oğlanı oldum resmen. Haftalık değiştiriyorum, hastalık oluştu.
Samotne Ciasteczka dedi: @Arsenik Bu arada, Mac'e mi geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Şamar oğlanı oldum resmen. Haftalık değiştiriyorum, hastalık oluştu.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 27 Şubat 2021 #619 Traviss Bickle dedi: Sürprizbozan Kel, o hakem hocam. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Tek gerçek Roblox'tur. Nası ya?
Traviss Bickle dedi: Sürprizbozan Kel, o hakem hocam. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Tek gerçek Roblox'tur. Nası ya?
rohatbaba123 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #620 Arsenik dedi: Şamar oğlanı oldum resmen. Haftalık değiştiriyorum, hastalık oluştu. Genişletmek için tıkla... Hain
Arsenik dedi: Şamar oğlanı oldum resmen. Haftalık değiştiriyorum, hastalık oluştu. Genişletmek için tıkla... Hain