S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #621 Arsenik dedi: Şamar oğlanı oldum resmen. Haftalık değiştiriyorum, hastalık oluştu. Genişletmek için tıkla... Mac'te kal. Mac candır can. Gerçi ben de haftada bir tarayıcı değiştiriyordum :/
Arsenik dedi: Şamar oğlanı oldum resmen. Haftalık değiştiriyorum, hastalık oluştu. Genişletmek için tıkla... Mac'te kal. Mac candır can. Gerçi ben de haftada bir tarayıcı değiştiriyordum :/
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #622 İYİ. Valorant girip rage geçirmeye devam ediyorum.
H Haruki Murakami Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 27 Şubat 2021 #623 Ne yapalım, düşünemeyen hocalar yüzünden sabah 11 aksam 8 dersteyiz.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #624 Dostlar, calismaya devam etmem lazim. Iyi aksamlar, iyi sohbetler size.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #625 Samotne Ciasteczka dedi: Mac'te kal. Mac candır can. Gerçi ben de haftada bir tarayıcı değiştiriyordum :/ Genişletmek için tıkla... macOS aşkım büyüktür, özel ilgi gösteriyorum her gün yatmadan önce okşuyorum onu. Bu arada Firefox yıllardır çizgisini bozmayan tek tarayıcı bence.
Samotne Ciasteczka dedi: Mac'te kal. Mac candır can. Gerçi ben de haftada bir tarayıcı değiştiriyordum :/ Genişletmek için tıkla... macOS aşkım büyüktür, özel ilgi gösteriyorum her gün yatmadan önce okşuyorum onu. Bu arada Firefox yıllardır çizgisini bozmayan tek tarayıcı bence.
rohatbaba123 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #626 Samotne Ciasteczka dedi: Mac'te kal. Mac candır can. Gerçi ben de haftada bir tarayıcı değiştiriyordum :/ Genişletmek için tıkla... Mac haram.
Samotne Ciasteczka dedi: Mac'te kal. Mac candır can. Gerçi ben de haftada bir tarayıcı değiştiriyordum :/ Genişletmek için tıkla... Mac haram.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #627 Arsenik dedi: macOS aşkım büyüktür, özel ilgi gösteriyorum her gün yatmadan önce okşuyorum onu. Genişletmek için tıkla... Garip ama peki. Arsenik dedi: Bu arada Firefox yıllardır çizgisini bozmayan tek tarayıcı bence. Genişletmek için tıkla... Windows'ta rezalet. Asla kullanmam Windows'ta. Mac'te Webkit tabanlı zaten Apple'ın zorunluluklarından dolayı, ondan hızı hissediyorsundur.
Arsenik dedi: macOS aşkım büyüktür, özel ilgi gösteriyorum her gün yatmadan önce okşuyorum onu. Genişletmek için tıkla... Garip ama peki. Arsenik dedi: Bu arada Firefox yıllardır çizgisini bozmayan tek tarayıcı bence. Genişletmek için tıkla... Windows'ta rezalet. Asla kullanmam Windows'ta. Mac'te Webkit tabanlı zaten Apple'ın zorunluluklarından dolayı, ondan hızı hissediyorsundur.
L Lafonde Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 27 Şubat 2021 #628 Arsenik dedi: macOS aşkım büyüktür, özel ilgi gösteriyorum her gün yatmadan önce okşuyorum onu. Genişletmek için tıkla... Evlenin bence. Birbirinize çok yakışıyorsunuz. İlerde çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?
Arsenik dedi: macOS aşkım büyüktür, özel ilgi gösteriyorum her gün yatmadan önce okşuyorum onu. Genişletmek için tıkla... Evlenin bence. Birbirinize çok yakışıyorsunuz. İlerde çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?
H Haruki Murakami Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 27 Şubat 2021 #629 Traviss Bickle dedi: Dostlar, calismaya devam etmem lazim. Iyi aksamlar, iyi sohbetler size. Genişletmek için tıkla... Hocam, siz de maşallah. Üni sınavı mı var bu sene? Hangi konuda görsem, görüşürüz arkadaşlar deyip ders çalışmaya gidiyorsunuz.
Traviss Bickle dedi: Dostlar, calismaya devam etmem lazim. Iyi aksamlar, iyi sohbetler size. Genişletmek için tıkla... Hocam, siz de maşallah. Üni sınavı mı var bu sene? Hangi konuda görsem, görüşürüz arkadaşlar deyip ders çalışmaya gidiyorsunuz.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #630 Samotne Ciasteczka dedi: Garip ama peki. Genişletmek için tıkla... Sen ne garipliklerim var bi bilsen.. Samotne Ciasteczka dedi: Garip ama peki. Windows'ta rezalet. Asla kullanmam Windows'ta. Mac'te Webkit tabanlı zaten Apple'ın zorunluluklarından dolayı, ondan hızı hissediyorsundur. Genişletmek için tıkla... Valla ben hiç Windows üzerinde kullanmadım, Linux ve macOS üzerinde yağ gibi kayıyor dediğin gibi. Windows üzerinde Chrome kullandım sadece. Ama sürekli RAM'ı sömürmesi bıktırdı.
Samotne Ciasteczka dedi: Garip ama peki. Genişletmek için tıkla... Sen ne garipliklerim var bi bilsen.. Samotne Ciasteczka dedi: Garip ama peki. Windows'ta rezalet. Asla kullanmam Windows'ta. Mac'te Webkit tabanlı zaten Apple'ın zorunluluklarından dolayı, ondan hızı hissediyorsundur. Genişletmek için tıkla... Valla ben hiç Windows üzerinde kullanmadım, Linux ve macOS üzerinde yağ gibi kayıyor dediğin gibi. Windows üzerinde Chrome kullandım sadece. Ama sürekli RAM'ı sömürmesi bıktırdı.