S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #641 Arsenik dedi: Ayrıca bunu bana senin demen komik. Genişletmek için tıkla... >:/ Arsenik dedi: Bunny Girl manyağı. Genişletmek için tıkla... Ya mis gibi anime. Filminin sonunda ağlayacak gibi olmuştum.
Arsenik dedi: Ayrıca bunu bana senin demen komik. Genişletmek için tıkla... >:/ Arsenik dedi: Bunny Girl manyağı. Genişletmek için tıkla... Ya mis gibi anime. Filminin sonunda ağlayacak gibi olmuştum.
H Haruki Murakami Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 27 Şubat 2021 #642 Her sohbet konusu gibi herkes başta yazacağını yazar, çekilir. Son sayfalarda 2-3 kişilik grubun WP sohbetine döner.
Her sohbet konusu gibi herkes başta yazacağını yazar, çekilir. Son sayfalarda 2-3 kişilik grubun WP sohbetine döner.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #643 Samotne Ciasteczka dedi: Ya mis gibi anime. Filminin sonunda ağlayacak gibi olmuştum. Genişletmek için tıkla... Animesi çok güzel. Şuan çıkan Romantizm animeleri pek kaliteli değil, kopyala yapıştır. Sinir oluyorum. Ama onun filmi mi vardı? Haruki Murakami dedi: Her sohbet konusu gibi herkes başta yazacağını yazar, çekilir. Son sayfalarda 2-3 kişilik grubun WP sohbetine döner. Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman vaktim Linux kategorisinde açılan sürekli aynı konulara mesaj yazmakla geçiyor. Biraz değişiklik iyidir.
Samotne Ciasteczka dedi: Ya mis gibi anime. Filminin sonunda ağlayacak gibi olmuştum. Genişletmek için tıkla... Animesi çok güzel. Şuan çıkan Romantizm animeleri pek kaliteli değil, kopyala yapıştır. Sinir oluyorum. Ama onun filmi mi vardı? Haruki Murakami dedi: Her sohbet konusu gibi herkes başta yazacağını yazar, çekilir. Son sayfalarda 2-3 kişilik grubun WP sohbetine döner. Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman vaktim Linux kategorisinde açılan sürekli aynı konulara mesaj yazmakla geçiyor. Biraz değişiklik iyidir.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 27 Şubat 2021 #644 Görüşürüz arkadaşlar annem banyo yaptıracak. (!)
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 27 Şubat 2021 #645 Darth.Vader dedi: Görüşürüz arkadaşlar annem banyo yaptıracak. (!) Eki Görüntüle 898910 Genişletmek için tıkla... Annen mi yıkıyor seni ben artık kendim yıkanabiliyorum ezik...
Darth.Vader dedi: Görüşürüz arkadaşlar annem banyo yaptıracak. (!) Eki Görüntüle 898910 Genişletmek için tıkla... Annen mi yıkıyor seni ben artık kendim yıkanabiliyorum ezik...
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #646 Arsenik dedi: Animesi çok güzel. Genişletmek için tıkla... Filmi de çok güzel. 2021 Sonbaharda 2. sezon gelecek diyorlar, pusu kurdum. Arsenik dedi: Ama onun filmi mi vardı? Genişletmek için tıkla... Filmi de var. Asıl üzücü olan filmi zaten.
Arsenik dedi: Animesi çok güzel. Genişletmek için tıkla... Filmi de çok güzel. 2021 Sonbaharda 2. sezon gelecek diyorlar, pusu kurdum. Arsenik dedi: Ama onun filmi mi vardı? Genişletmek için tıkla... Filmi de var. Asıl üzücü olan filmi zaten.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #647 Samotne Ciasteczka dedi: Filmi de çok güzel. 2021 Sonbaharda 2. sezon gelecek diyorlar, pusu kurdum. Filmi de var. Asıl üzücü olan filmi zaten. Genişletmek için tıkla... Animeleri çok salmışım ben ya, nasıl haberim olmaz. Hemen izlemeye gidiyorum. Sonra beraber Pusu kurarız.
Samotne Ciasteczka dedi: Filmi de çok güzel. 2021 Sonbaharda 2. sezon gelecek diyorlar, pusu kurdum. Filmi de var. Asıl üzücü olan filmi zaten. Genişletmek için tıkla... Animeleri çok salmışım ben ya, nasıl haberim olmaz. Hemen izlemeye gidiyorum. Sonra beraber Pusu kurarız.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #648 Arsenik dedi: Animeleri çok salmışım ben ya, nasıl haberim olmaz. Hemen izlemeye gidiyorum. Sonra beraber Pusu kurarız. Genişletmek için tıkla... Boşluğa düştüm zaten, çıksın da rahatlayayım. En son hikayeler karışıktı o yüzden diyorum. İzlememişsin, ondan spoiler vermek istemiyorum.
Arsenik dedi: Animeleri çok salmışım ben ya, nasıl haberim olmaz. Hemen izlemeye gidiyorum. Sonra beraber Pusu kurarız. Genişletmek için tıkla... Boşluğa düştüm zaten, çıksın da rahatlayayım. En son hikayeler karışıktı o yüzden diyorum. İzlememişsin, ondan spoiler vermek istemiyorum.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #649 Samotne Ciasteczka dedi: Boşluğa düştüm zaten, çıksın da rahatlayayım. En son hikayeler karışıktı o yüzden diyorum. İzlememişsin, ondan spoiler vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... TA'nın sitesi çökmüş, güzel şansım var.
Samotne Ciasteczka dedi: Boşluğa düştüm zaten, çıksın da rahatlayayım. En son hikayeler karışıktı o yüzden diyorum. İzlememişsin, ondan spoiler vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... TA'nın sitesi çökmüş, güzel şansım var.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 27 Şubat 2021 #650 Arsenik dedi: TA'nın sitesi çökmüş, güzel şansım var. Genişletmek için tıkla... Akşam girmemen lazım. Üstüne sokağa çıkma yasağı olunca millet basıyor siteye. Sabah izliyorum, bitiriyorum ben. Hem 6 saatte 9 bölümünü bitirmiştim zaten, gıdım sıkmadı.
Arsenik dedi: TA'nın sitesi çökmüş, güzel şansım var. Genişletmek için tıkla... Akşam girmemen lazım. Üstüne sokağa çıkma yasağı olunca millet basıyor siteye. Sabah izliyorum, bitiriyorum ben. Hem 6 saatte 9 bölümünü bitirmiştim zaten, gıdım sıkmadı.