WoLeRm Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2021 #791 İyiyiz işte. Ailem sosyal hesabıma el koydu ve sadece cumartesi ve pazar girebiliyorum. Allah'tan sınavları geçen dönem olmuştuk yahu. Kafam rahat Nisan'a kadar.
İyiyiz işte. Ailem sosyal hesabıma el koydu ve sadece cumartesi ve pazar girebiliyorum. Allah'tan sınavları geçen dönem olmuştuk yahu. Kafam rahat Nisan'a kadar.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 27 Şubat 2021 #792 Pmw dedi: Biri çözmüş. Genişletmek için tıkla... Kim?
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 27 Şubat 2021 #793 metaphroz dedi: Kim? Genişletmek için tıkla... @RPM. Dikkatli bakarsanız sizde çözersiniz.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 27 Şubat 2021 #794 JDJSI dedi: MEB'e şikayet edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arsenik dedi: O iş nasıl oluyor? Gerçi Türkiye üzerinde çok mümkün. Genişletmek için tıkla... Malum Türkiye, para kazanmak için dışarıdan yemek bile söylememe izin vermeyen bir okuldan ne bekleyeyim ben? MEB cevap verene kadar, sınavları olup kurtulurum. Tam da Witcher 2'ye başlayacaktım ya, Sürprizbozan kahpe felek!
JDJSI dedi: MEB'e şikayet edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arsenik dedi: O iş nasıl oluyor? Gerçi Türkiye üzerinde çok mümkün. Genişletmek için tıkla... Malum Türkiye, para kazanmak için dışarıdan yemek bile söylememe izin vermeyen bir okuldan ne bekleyeyim ben? MEB cevap verene kadar, sınavları olup kurtulurum. Tam da Witcher 2'ye başlayacaktım ya, Sürprizbozan kahpe felek!
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #795 Öncelikle merhaba. Hiç kerhaneye giden var mı? (Ciddiyim)
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #796 YamukAdam dedi: Öncelikle merhaba. Hiç kerhaneye giden var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hayir, gitmedim. Neden sordun ki?
YamukAdam dedi: Öncelikle merhaba. Hiç kerhaneye giden var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hayir, gitmedim. Neden sordun ki?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #797 YamukAdam dedi: Öncelikle merhaba. Hiç kerhaneye giden var mı? (Ciddiyim) Genişletmek için tıkla... Bu derece önemli bir konuyu burada konuşmak olmaz.
YamukAdam dedi: Öncelikle merhaba. Hiç kerhaneye giden var mı? (Ciddiyim) Genişletmek için tıkla... Bu derece önemli bir konuyu burada konuşmak olmaz.
michealdoge Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #798 YamukAdam dedi: Öncelikle merhaba. Hiç kerhaneye giden var mı? (Ciddiyim) Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hayır. Çoğumuzun yaşı tutmuyor zaten...
YamukAdam dedi: Öncelikle merhaba. Hiç kerhaneye giden var mı? (Ciddiyim) Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hayır. Çoğumuzun yaşı tutmuyor zaten...
O Orochimaru Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 889 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 27 Şubat 2021 #799 YamukAdam dedi: Öncelikle merhaba. Hiç kerhaneye giden var mı? (Ciddiyim) Genişletmek için tıkla... İşletiyorum.(!)
YamukAdam dedi: Öncelikle merhaba. Hiç kerhaneye giden var mı? (Ciddiyim) Genişletmek için tıkla... İşletiyorum.(!)
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #800 Yanlış nick bu? Öyle nick yok diyor.