Konuşanlar programını komik bulan var mı?

Konuşanlar, Güldür Güldür, Çok Güzel Hareketler 2. Midem bulanıyor gördükçe.

Para verdikleri için gülüyorlardır. Evde oturduğu yerde izleyip gülen kendini sorgulasın.

Aşırı itici bir sunucuya sahip. Karşıma komik olarak lanse edilen ne çıktıysa ya cinsel içerikliydi, ya da utanılacak kadar saçma olan diyaloglarla doluydu. Bu tarz kişileri izlemekle Recep İvedik osuruk sahneleri izlemek arasında bir fark yok bence.

Biraz bakayım dedim mimik kıpırdatmadı. Bana tuhaf gelen şey ise katılanların yaşları hiçte küçük sayılmaz. Çıkışta manita düşer diye mi geliyorlar anlamadım.

Anında yükselip anında çöken sosyal medya akımlarından birisi olarak görüyorum şahsen. İlk popülerleştiği zamanlarda herkes gülüp eğlenirken şimdi herkes gömüyor. Ben hâlâ komik buluyorum.

Youtube'dayken izliyordum ya, başlarda değişik ve eğlenceli geliyordu. İnsanlar gerçek, yaşadıkları olaylar ironikken yani.

Rastgele biriyle alay edip 2 saat gülüp sonra alay edilen kişinin karşıt bir cümleyle (örneğin ben polisim) herkesi şaşkına uğratması ve bunun tekrarlanması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…