Konuşma sınavından 0 aldıktan sonra ne yapılmalı?

Xhaka

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Çalışmıştım bir anlık heyecanla her şey gitti normalde heyecan yaşamam böyle durumlarda iki geveledim ağzımda. 1 puan bile vermedi hoca babannemin yaşını sormuştu, söyledim ama eki unuttum. 5 tane bu şekilde soru geldi ve bilemedim 0 aldım. Neden heyecanlandım hiçbir fikrim yok. 0 alan var mı daha önce? Not= dinleme sınavına girmedim o da 0

Geçmeniz için iki sınavdanda 100 almanız lazım diyelim aldınız hoca sözlünüze düşük girerse yine kaldınız.

Geçmeniz için iki sınavdanda 100 almanız lazım diyelim aldınız hoca sözlünüze düşük girerse yine kaldınız.

Dinleme sınavına gireceğim telafisini yapacağını söyledi.

Anksiyeteniz olabilir mi? Belki bu yüzdendir

Anksiyeteniz olabilir mi? Belki bu yüzdendir.

Olmadığına kesinlikle eminim toplum içinde bağırabilirim bile tanımadığım insanlarla bile çok iyi şekilde anlışırım.

Bize anlattığın gibi hocayada anlatırsan sınav haftası bitmeden anlayışlı bir hocaysa tekrarlayabilir belki

O zaman 100 alırsanız dinlemeden de 100 alırsanız 75 ile geçersiniz.

Çok zor hocam geçen dönem 70 almıştım yazılıdan dinlemeye girmedim konuşmadan 100 aldım.

Bize anlattığın gibi hocayada anlatırsan sınav haftası bitmeden anlayışlı bir hocaysa tekrarlayabilir belki.

Beni pek sevmez sorunlu öğrenci olduğumu düşünür dersinde saygısızlık vb. yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…