Konuşma sınavından korkuyorum

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Ben konuşma sınavlarını yapamıyorum heyecanlanıyorum. Ne yapmalıyım? Bir de hoca bir buçuk dakika konuşacaksınız dedi. Bu çok fazla yapamayacak gibiyim.

Ben konuşma sınavlarını yapamıyorum heyecanlanıyorum. Ne yapmalıyım? Bir de hoca bir buçuk dakika konuşacaksınız dedi. Bu çok fazla yapamayacak gibiyim.
Ben utangaç bir öğrenci olduğum için sizin yaşadığınız durumu defalarca yaşadım. Sınıf mevcudumuz 10 kişi olduğu için bu biraz heyecanımı yenmeme engel oluyor. Bir de genelde tahtaya çıkıp konuşan kişiler kimsenin umrunda olmuyor bu sebeple daha rahat konuşuyorum. Sizde sadece kendinize odaklanıp diğerlerini düşünmezseniz daha rahat okuyabilirsiniz?

Deneyeceğim. Çok saçma sınavlar ama sağolun.

Lisede ben çok çekingendim bu tarz sınavlarda hep sesim titrerdi terlerdim.Hocamda bunu fark edip yenmem için 1000 kişinin önünde törende uzun bir şiir okuttu.O an rezil olduğumu düşünmüştüm fakat 2-3 tane samimi arkadaşım dışında dinleyen bile olmamıştı.Yani anlıyacağın sakin ol kimse pür dikkat seni takip etmiyor.

Hocam sorun utanç duruma düşmek değil heyecan yapmak. Sınav olduğu için sunum falan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…