Konuşmak istemeyen kızla nasıl konuşulur?

738145

Centipat
Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Şimdi benim yaklaşık iki haftadır konuştuğum bir kız var kız da geçen seneden arkadaşım aslında. İşte bu kızla mesajlaşıyoruz bir süredir. Gayet tatlı ve flörtleşerek konuşuyorduk yeri geliyor o iltifat ediyordu yeri geliyordu ben iltifat ediyordum. Akşam napıyorsun sabah da günaydın mesajı falan işte bir süre böyle konuştuk. Okulda falan da gülüşüyorduk sürekli. Ben normalde pazartesi bu kıza açılacaktım ama pazar akşamı bir anda uzun bir paragraf geldi işte ben kendimi şu an ilişkiye hazır hissetmiyorum falan diye seni üzmek istemiyorum dedi. Ben de tamam dedim seni anlayışla karşılıyorum, bir problemin olduğu zaman istediğin gibi yazabilirsin dedim. Yine konuştuk azıcık. Sonra gece civarları bana mesaj attı. Aslında sen de istersen ve beni kabul edebilirsen olmak isterim senle dedi. Ben de dedim ki daha önce hiçbir ilişkim olmadı hiç tecrübem yok sen de beni kabul edebileceksen olalım dedim. Sonra iyi geceler dedik yattık falan. Okula geldik beden dersi vardı kızla konuşmaya gittim ilişki hakkında konuşmak için. Kız çok gergindi biraz rahatlasak falan dedi. Tabii ki dedim ben de. Sonra arkadaşlarıyla oynamaya falan gitti. Daha da konuşmadık o gün sanırım. Ondan sonraki günlerde fırsat buldukça yanına gidip muhabbet etmeye çalıştım kızın ama sanki kız aşırı isteksizdi ben yanına gitmediğim sürece gelmedi yanıma, yazmadığım sürece yazmadı. En son 2 gün önce yazıştık o konuşmada kıza şey dedim ne oldu sana bu aralar hep yorgun gibisin. Kız da boş ver deyip geçiştiriyor hep. O eski tatlılık yok mesajlarda şu an hep kısa cevaplar, fark etmez demeler falan. Kızla okulda neredeyse hiç vakit geçirmedik. Şimdi ben hâlâ bu kızdan aşırı hoşlanıyorum. Arkadaşlarım diyor ki bırak konuşma o zaten sana gelir diyorlar. Ben de ne bileyim en azından bir konuşmak istiyorum kızla bir şansımız olabilir mi diye. Ne yapmalıyım sizce? Daha önce tecrübem olmadığı için soruyorum çünkü biraz da saf bir insanım. Okuyanlara teşekkür ederim.

Bu arada kesinlikle kızı zorlamak gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın konuşmak istememin sebebi bir ihtimal olduğuna inanmam çünkü kız bana benle temiz bir sayfa açmak istediğini söylemişti

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederim kızla 5 dk konuşup sorunu çözdük. Kız hazır değil. Tamam dedim bende aramız da düzeldi.Tekrardan teşekkürler yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…