Buyuk ihtimal şu ana kadar pek kızla konuşmadınız. Kızlarla konuşan biri utanmaz diye düşünüyorum. Ama kızlara gelince konuşupz ona gelince konuşamıyorsanız, "merhaba" falan deyin gerisi gelir zaten.
Umarım. Başarılar Not: Sakın konuşmayı kilitleyecek konular açmayın, hep devamında konuşabileceğin konular açın ki sohbet döngüye girmesin yoksa sen de o da sıkılırsınız. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Deneyim ile öğrenilen şeyler zaten bunlar.
Eğer ortak arkadaşınız varsa aynı ortamda bulunmaya çalış. Diğer insanların olduğu bir ortamda sanki sıradan biriyle konuşuyormuş gibi yaklaşabilirsin. Tabi burada heyecanını kontrol etmek sana kalmış. Kızın karşısında titrersen kendini belli edersin.
İyi şanslar.
@ArslanbalaBörükan Hocam normaldir, ben günlük hayatımda aşırı aktif ve tüm okullun sosyalleşmek istediği tiplerdenim. egom yoktur, ve insanı insan olarak severim. fakat benimde kafamı karıştıran bir kız var, ne yazıkki onu gördüğümde ne diyeceğimi bile bilemiyorum :/
:/ = Bir kızdan hoşlanmak fakat hiçbir şey yapamamak
Söylemeyi unuttum kızla ilk kez tanışmayacağım. Eski sevgilim gibi bir şey sayılır ama karışık oralar. Yani konuşursam bir nevi açılma olacak yani.
(Kendimden utandım resmen çok saçma şey şu aşk işleri.)
Söylemeyi unuttum kızla ilk kez tanışmayacağım. Eski sevgilim gibi bir şey sayılır ama karışık oralar. Yani konuşursam bir nevi açılma olacak yani.
(Kendimden utandım resmen çok saçma şey şu aşk işleri.)