Konuştuğum kız hem eski sevgilisine yazıyor hem de farklı erkeklerle konuşuyor

480954

Hectopat
Ben 16 yaşındayım tahmini 6 ay önce bir tane kızla tanıştım, kendisi ile aynı şehirde yaşamıyoruz yani sanalız. İlk aylarda hiç sorun yoktu ama bir kavga konumuz olmuştu ben bir tane anime kızına öne çıkarma yapmıştım kızla tanışmadan önce oda bunu biz ilişkideyken silmemi söyledi sildim bunun üstüne haftalarca bunun yüzünden bana kızdı sorun çıkardı mutlu mutlu konuşacağımız yerde depresif falan oldu böyle zar zor atlattık bunu. Sonrasında sanal olduğumuz için doğal olarak güven sorunları oluştu bizde birbirimize Instagram hesaplarımızı verdik, sonrasında ben kızın dmlerini stalkladım izin alarak o da benimkilere baktı. Sonrasında ben bu kızla tanışmamızın neredeyse ilk 1.5 ayını başka birinin adını sayıkladığını arkadaşına erkek modelleri atıp onlardan hoşlandığını falan söylediğini gördüm ilk gördüğümde kriz geçirdim ama anlatmadım. Ve birkaç şey daha keşfettim zamanla eski sevgilisini özlediğini falan söyleyip durmuş bir yandan da başka erkeklere bakmış hoşlanmış(model ve başka bir erkek exi değil) ve bunları yaparken bana anime kızı attığım için trip atıyordu hem de onunla tanışmadan önce attığım şeyler içindi. Sonrasında ben kıza söyledim özür falan diledi bunu unuttu ben unutamadım kendisi hala anime kızı lafı yapıyor ama ben konuyu açınca abartmış oluyorum. Son zamanlarda bir oyunda kadın bir karakterle oynadım (bir tek onu becerebildiğim için) bunun yüzünden sevgime inanmadığını falan söyledi ve bu yüzdende sorun yaşadık 1 ay kavgalı geçti bunun yüzünden ben zaten o eski olaydan dolayı kötüydüm hiçte geçmedi içimdeki etkisi ilgim azaldı ona karşı sevgim değişmedi ancak sevgime inanmadığını söylüyor. Bazen çok iyi oluyor(ben durgunken) ben iyi davranmaya başlayınca kötüleşiyor bir anda konuşamıyoruz kısa cevaplar veriyor. Bu günde arkadaşıyla geçen aylarda exini konuştuğunu hesabını stalkladığını falan gördüm benim bunu sevmediğimi ne hissettiğimi biliyor kendisi bunu yaparken ben oyun oynadım diye bana kızıyor ilgilenmiyor da değilim ilgileniyorum bazen yanlış bir şey yaparsa içimde tutuyorum kızmıyorum. Ama iş kendisine gelince böyle olmuyor tek bahanesi de sorunluyum ve sahipleniciyim.
Ve bu kıskanma ve sahiplenme hissini bir tek bana yaşadığını söyledi ama eski mesajlarında eski sevgilisine de aynısını yaptığını gördüm.
Seviyorum ama bu kadarı da fazla geliyor ondan ayrılmayacağımı söyledim, kavga edince ağlıyor dayanamıyorum.
Kız aynı şekilde geçmişte çok erkeğe yürümüş yanıt alamamış hisleri bir tek bana karşı ilk kez hissettiğini söylüyor.

Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öyle olmuyor ki hemen işte seviyoruz ne yapalım.

Hocam sevmeyeceksiniz bu kadar basit, duygularınızı önemsemeyen insanları hala daha hayatınızda tutmaya devam mı ediyorsunuz? Sanal zaten, bu kadar bağlanmanız başta hata. Buluşabilecekseniz buluşun ama buluşamayacak seviyedeyseniz olmaz zaten, neden olamayacağınızı uzun uzun yazarım isterseniz, buluşabilecekseniz buluşun yoksa Next.

Buluşucaz hocam yakın zamanda.

Başlığı okuduktan sonra açıklamayı okumaya gerek kalmadı. Geç. Belli seviyorsun ama bazı şeylerden fedakar etmen lazım.

Buluşucaz hocam yakın zamanda.
Hocam kusura bakmayın da enayi misiniz? Başlık zaten kızın seviyesini ortaya dökmüş, daha niye hala kızla birlikte olmaya çalışıyorsunuz?

Hocam kusura bakmayın da enayi misiniz? Başlık zaten kızın seviyesini ortaya dökmüş, daha niye hala kızla birlikte olmaya çalışıyorsunuz?
Şimdi düşündüm de kusura bakabilirsin hocam, göz göre göre enayilikten başka bir şey değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…