Konut icra tahliyesini ev sahibi ertelemiyor

Milaa

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Oturdugum evin kirasını uzun süredir ödeyemedigim için tahliye kesinleşti. Avukat yarın sabah geleceğini söylüyor küçük bir çocugum var süre verdiler ama bir şey yapamadım maddi sıkıntıdan dolayı şimdi ne dediysem olmadı zorla çıkaracaklarını söylüyorlar. Gidecek yer bile yok çocugumun rezil olmasını istemiyorum. En azından 1 hafta zaman verin dedim yok dediler çok kötü bir durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum. Allah için bilen biri bana bir akıl fikir versin. Yarın polisle icra tahliyesine geldiklerinde en fazla kapıyı açmamayı düşünüyorum ama çilingirle açacaklar Eşyalarımı bile toplamama fırsat vermiyorlar çarem kalmadı ne yapabilirim? İcra tahliyesinin durması için hukuken veya başka bir yol lütfen Allah aşkına bana bir fikir verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eşyaları bi depo kiralasanız o esnada anne veya babanızda kalsanız, Sonra bir çaresine baksanız?

Kanunen onların nasıl hakları var ise sizin de yine haklarınız var. Evden eşya alabilmeleri veya sizi evden çıkartabilmeleri mümkün değil. Gözdağı verip gideceklerdir ama önemli olan kendinize bir çözüm yolu bulabilmeniz yönünde. Allah ev sahibinin de hayırlısını versin.

Öncelikle geçmiş olsun. Bu aşamaya gelene kadar çare için neden beklediniz? Keşke birilerine sorsaydiniz. Ayrıca bu ilk aşama tahliyeden sonra alacaklari için borç davası da açabilir büyük ihtimalle kazanır asıl sıkıntı o zaman başlar vergi mükellefi olamazsiniz maaşınıza banka hesaplarınıza eğer miras kalırsa o mallara dahi tedbir konabilir.

Nasıl anlamadım. Avukatın elinde mahkeme kararı var sabah gelecegini söylüyor tanıdığım avk bi arkadasımda dosyaya baktı yapılacak bişey kalmadı diyor. Nasıl zorla çıkaramaz anlamaıdm

Hocam eşyaları bi depo kiralasanız o esnada anne veya babanızda kalsanız, Sonra bir çaresine baksanız?
durum iza edilse yardımcı olunur

Ailemiz yok malesef. Arkadasımız var belki 1-2 gün idare ederiz ama çocugumla bu durumu yaşamak istemiyorum en azından bir hafta bile olsa ayarlama yapabileceğimiz onada müsade etmediler. Kapıyı açmamayı düşünüyorum en fazla bu

Hocam açmazsanız, Çocuğunuz buna şahit olur daha kötü olmaz mı? Bi arkadaşınızı ayarlayın. Eşyalarıda bi depo bi garaj?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…