Konya egzozdan ceza yenir mi?

BlueAim

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arabama bundan yaptırmayı düşünüyorum. sizce ilk çevirmede ceza yer miyim?

Polisler artık göz açtırmıyor. Kapanıp açılabilen Varex tarzı bir şey değilse muhtemelen sıkıntı edeceklerdir. Çevirmelerde 5-6 bin devire kadar basmanı istiyorlar orada ses rahatsız edici olursa ceza yersin muhtemelen.

Bundan önce derece eksantrik vardı ona nazaran Konya egzoz daha az ses çıkartıyor bir de sesi çok tatlı geliyor.

Onunla sıkıntı yaşamadıysan bunda sorun olmaz belki ama açılıp kapanabilir bir düzeneği yoksa çevirmeye takıldığında problem olabilir belki.

Hocam gerçekten öyle, örneğin eskiden bu kadar radar yoktu şimdi her yer radar.

Hocam gerçekten öyle, örneğin eskiden bu kadar radar yoktu şimdi her yer radar.

Evet bizim halkımız da bu tip işlerin suyunu çıkardığı için mecbur böyle önlemler alınıyor. Benim de alacağım araçta Varex egzoz sistemi bulunuyor ben de seviyorum fakat polisler artık aracın altına eğiliyor, krom egzoz farklı bir egzoz yapısı vanalı görürse geçmiş olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunun gibi saklamayı düşünüyoruz hocam sanayideki arkadaşımın özel tasarımı varmış hiç belli olmuyor diyor.

Güzel sistem de işte orada bir renk farklılığı ya da derinlere bakıp bir vana görürse geçmiş olsun. Sizin araç neydi? Mimli olan araçları leon, golf, Honda tarzı araçları didik didik edebiliyorlar. İyi gizlenirse polis bu işlerle çok haşir neşir değilse sorun çıkmayabilir de. Ben şahsen zevk alıyorum bu işten ben risk alacağım. Siz de riskinizi o şekilde yönetebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…