ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 2 Aralık 2021 #1 Sorum başlıktaki gibi @TurkNet Destek Ayşegül.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Aralık 2021 #2 ReznooW dedi: Sorum başlıktaki gibi @TurkNet Destek Ayşegül. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, bölgeniz planlar arasında bulunmuyor. Talep olarak ileteceğim. Ara ara sorgulama yapabilirsiniz, güncellemeler yapılıyor.
ReznooW dedi: Sorum başlıktaki gibi @TurkNet Destek Ayşegül. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, bölgeniz planlar arasında bulunmuyor. Talep olarak ileteceğim. Ara ara sorgulama yapabilirsiniz, güncellemeler yapılıyor.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 2 Aralık 2021 #3 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhabalar, bölgeniz planlar arasında bulunmuyor. Talep olarak ileteceğim. Ara ara sorgulama yapabilirsiniz, güncellemeler yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Konya planlar arasında var mı?
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhabalar, bölgeniz planlar arasında bulunmuyor. Talep olarak ileteceğim. Ara ara sorgulama yapabilirsiniz, güncellemeler yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Konya planlar arasında var mı?
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 2 Aralık 2021 #4 ReznooW dedi: Konya planlar arasında var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Konya Selçuklu'yu sormuştum planlar arasındaydı.
ReznooW dedi: Konya planlar arasında var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Konya Selçuklu'yu sormuştum planlar arasındaydı.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 2 Aralık 2021 #5 467838 dedi: Ben Konya Selçuklu'yu sormuştum planlar arasındaydı. Genişletmek için tıkla... Konya'ya gelsinde gerisi gelir diye düşünüyorum bu merama az yatırım yapılsın.
467838 dedi: Ben Konya Selçuklu'yu sormuştum planlar arasındaydı. Genişletmek için tıkla... Konya'ya gelsinde gerisi gelir diye düşünüyorum bu merama az yatırım yapılsın.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 2 Aralık 2021 #6 ReznooW dedi: Konya'ya gelsinde gerisi gelir diye düşünüyorum bu merama az yatırım yapılsın. Genişletmek için tıkla... Gelmesi de lazım zaten. Konya en büyük 8 şehir arasında ayrıca Meram'a şu anda gelmemesine ben de şaşırdım.
ReznooW dedi: Konya'ya gelsinde gerisi gelir diye düşünüyorum bu merama az yatırım yapılsın. Genişletmek için tıkla... Gelmesi de lazım zaten. Konya en büyük 8 şehir arasında ayrıca Meram'a şu anda gelmemesine ben de şaşırdım.