Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.501 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #1 Mehmet Akif Mahallesi'nde ikamet ediyorum. @TurkNet Destek Ayşegül acaba bu mahalleye gelecek mi? Gelecekse tahmini bir süre verebilir misiniz?
Mehmet Akif Mahallesi'nde ikamet ediyorum. @TurkNet Destek Ayşegül acaba bu mahalleye gelecek mi? Gelecekse tahmini bir süre verebilir misiniz?
Weil Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Çanakkale,Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #2 Crexyyy dedi: Mehmet akif mahallesi'nde ikamet ediyorum. @TurkNet Destek Ayşegül acaba bu mahalleye gelecek mi? Gelecekse tahmini bir süre verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal gelmez ama 75 Mbps'ye kadar kullanabilirsin bende Mehmet akif mahallesinde oturuyorum.
Crexyyy dedi: Mehmet akif mahallesi'nde ikamet ediyorum. @TurkNet Destek Ayşegül acaba bu mahalleye gelecek mi? Gelecekse tahmini bir süre verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal gelmez ama 75 Mbps'ye kadar kullanabilirsin bende Mehmet akif mahallesinde oturuyorum.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.501 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #3 Weil dedi: Yüksek ihtimal gelmez ama 75 Mbps'ye kadar kullanabilirsin bende Mehmet akif mahallesinde oturuyorum. Genişletmek için tıkla... 62 gösteriyor. Düşük bence.
Weil dedi: Yüksek ihtimal gelmez ama 75 Mbps'ye kadar kullanabilirsin bende Mehmet akif mahallesinde oturuyorum. Genişletmek için tıkla... 62 gösteriyor. Düşük bence.
5 500498 TurkNet Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 1.197 Çözümler 144 18 Mart 2022 #4 Crexyyy dedi: Mehmet Akif Mahallesi'nde ikamet ediyorum. @TurkNet Destek Ayşegül acaba bu mahalleye gelecek mi? Gelecekse tahmini bir süre verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Konya / Selçuklu planlarımız arasına eklendi fakat mahallenizi listede göremiyorum.
Crexyyy dedi: Mehmet Akif Mahallesi'nde ikamet ediyorum. @TurkNet Destek Ayşegül acaba bu mahalleye gelecek mi? Gelecekse tahmini bir süre verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Konya / Selçuklu planlarımız arasına eklendi fakat mahallenizi listede göremiyorum.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.501 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #5 500498 dedi: Merhabalar, Konya / Selçuklu planlarımız arasına eklendi fakat mahallenizi listede göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Listeye girebilmek için başvuru mu yapmam gerekiyor?
500498 dedi: Merhabalar, Konya / Selçuklu planlarımız arasına eklendi fakat mahallenizi listede göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Listeye girebilmek için başvuru mu yapmam gerekiyor?
5 500498 TurkNet Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 1.197 Çözümler 144 18 Mart 2022 #6 Crexyyy dedi: Listeye girebilmek için başvuru mu yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Adresinizi talep olarak sisteme ekledim. Sizin ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor.
Crexyyy dedi: Listeye girebilmek için başvuru mu yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Adresinizi talep olarak sisteme ekledim. Sizin ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.501 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #7 500498 dedi: Adresinizi talep olarak sisteme ekledim. Sizin ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Desteğiniz için teşekkürler. Tahmini bekleme süresi nedir?
500498 dedi: Adresinizi talep olarak sisteme ekledim. Sizin ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Desteğiniz için teşekkürler. Tahmini bekleme süresi nedir?