Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 8 Kasım 2021 #31 Webcam kullanan insan dedi: Ben ilk kez sesini bile duydum. Genişletmek için tıkla... Olayın gerilim kısmı da sesi ya.
Webcam kullanan insan dedi: Ben ilk kez sesini bile duydum. Genişletmek için tıkla... Olayın gerilim kısmı da sesi ya.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 8 Kasım 2021 #32 KindOfEmre dedi: Ben karataydayım, beşik gibi sallandı vallahi. Sandalyede oturuyordum sağa sola gitti geldi. Genişletmek için tıkla... Ben oyun oynarken her 30 dakikada bir deprem olur gibi sallanır sonra kendime gelirim. Dedim yine öyle oluyor bana, ışığa baktım harbiden deprem oluyormuş. Sanırım 10-15 saniye aralığında sürdü. Vito S dedi: Olayın gerilim kısmı da sesi ya. Genişletmek için tıkla... Çok garip ve tarif edilemez bir sesi var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2021
KindOfEmre dedi: Ben karataydayım, beşik gibi sallandı vallahi. Sandalyede oturuyordum sağa sola gitti geldi. Genişletmek için tıkla... Ben oyun oynarken her 30 dakikada bir deprem olur gibi sallanır sonra kendime gelirim. Dedim yine öyle oluyor bana, ışığa baktım harbiden deprem oluyormuş. Sanırım 10-15 saniye aralığında sürdü. Vito S dedi: Olayın gerilim kısmı da sesi ya. Genişletmek için tıkla... Çok garip ve tarif edilemez bir sesi var.
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.250 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 8 Kasım 2021 #33 Webcam kullanan insan dedi: Çok garip ve tarif edilemez bir sesi var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tam, 1:14. saniyedeki ses deprem sesi.
Webcam kullanan insan dedi: Çok garip ve tarif edilemez bir sesi var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tam, 1:14. saniyedeki ses deprem sesi.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 8 Kasım 2021 #34 Konya'daki arkadaşımdan aldığım bir bilgiye göre 5 tane ambulans Meram'a doğru gidiyormuş.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #35 Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnşallah can kaybı yoktur, Allah yardımcıları olsun. Dosya Ekleri 1636396424089.png 6,2 KB · Görüntüleme: 38
Konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnşallah can kaybı yoktur, Allah yardımcıları olsun.
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.250 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 8 Kasım 2021 #36 Webcam kullanan insan dedi: Konya'daki arkadaşımdan aldığım bir bilgiye göre 5 tane ambulans Meram'a doğru gidiyormuş. Genişletmek için tıkla... 3 tane eski yaşanılmayan bina yıkılmış galiba.
Webcam kullanan insan dedi: Konya'daki arkadaşımdan aldığım bir bilgiye göre 5 tane ambulans Meram'a doğru gidiyormuş. Genişletmek için tıkla... 3 tane eski yaşanılmayan bina yıkılmış galiba.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 8 Kasım 2021 #37 Geçmiş olsun üstat.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 8 Kasım 2021 #38 Webcam kullanan insan dedi: Konya'daki arkadaşımdan aldığım bir bilgiye göre 5 tane ambulans Meram'a doğru gidiyormuş. Genişletmek için tıkla... Umarım bir şey yoktur. Bu soğuklarda birilerinin evsiz kalması çok kötü olur.
Webcam kullanan insan dedi: Konya'daki arkadaşımdan aldığım bir bilgiye göre 5 tane ambulans Meram'a doğru gidiyormuş. Genişletmek için tıkla... Umarım bir şey yoktur. Bu soğuklarda birilerinin evsiz kalması çok kötü olur.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.064 Makaleler 3 Çözümler 27 8 Kasım 2021 #39 Selares dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tam, 1:14. saniyedeki ses deprem sesi. Genişletmek için tıkla... O anda arkadaki şarkıda deprem demesi
Selares dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tam, 1:14. saniyedeki ses deprem sesi. Genişletmek için tıkla... O anda arkadaki şarkıda deprem demesi
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #40 Marmara daha kötü günler görecek, o günde epey yakın. Geçmiş olsun.