Merhaba, Selçuk üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum. 6. tip KYK yurdunda kalıyorum. Bu ikinci senem ve geçen sene de çok fazla sıkıntı yaşadım. Bir odada 4 kişi kalıyoruz ve ben biraz hassas biriyim. Sürekli başka insanların pis eşyalarını ve kıyafetlerini kokmaktan usandım. Gece yatarken onların telefonla konuşmalarından, telefonun ışığından, telefonun sesinden bıktım artık. Gece rahat uyuyamıyorum, gündüz rahat oturup ders çalışamıyorum. Bunları oda arkadaşları ile konuşunca umurlarında olmuyor. Idare ise bir şey yapmıyor, üstüne beni 7 yaşında gibi davranmakla suçluyor. Bu sene farklı bir odaya geçmiştim ama yine sorunlar yaşadım. Şimdilik farklı bir odaya gitsem yine sıkıntı olacak. Bilgisayar oynayanı var sürekli yüksek sesli video izleyenler var. Anlayacağınız ben burada bunaldım, psikolojim bozuldu. Tuvaletimi bile zor yapıyorum. Gece düşünmekten uyuyamıyorum. Yaptığım hiçbir şey keyif vermiyor, sanki her geçen gün zihnim daha da eriyor gibi. En kötü ihtimali bile sürekli düşünüp duruyorum.
Kiralar burada yüksek, adamakıllı eşyalı bir daireye 5K istiyorlar. Özel yurtların kimisi pahalı iki kişilik odaya 6.5k isteyen var, kimisi ucuz ama eski ve ısınmayan bina aylık 3K. KYK yurdu ise aylık 450 lira ki akşam yemeği ve kahvaltı çok kötü, yiyemiyorum.
Son çare olarak apartlara bakıyorum, onlar nasıl olur bilemedim. Biri bodrum kata 2K, normal kata 3.5k istedi. Hafta sonu görüşmeye gideceğim.
Babam bir yandan seni dışarıda okutamam diyor çünkü okuyan 2 kardeşim daha var. Okulu da bırakmak istemiyorum. Gerçekten çöktüm. Hem bir de sınav haftasındayım ve ders çalışamıyorum.
Burada özel yurtta, evde, apartta kalanlar bilgi verebilir mi acaba ortamlar nasıl? Rahatınız nasıl, ısınabiliyor musunuz? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü kafayı yemek üzereyim ve ne yapacağımı şaşırdım.
Teşekkürler, iyi akşamlar.
Kiralar burada yüksek, adamakıllı eşyalı bir daireye 5K istiyorlar. Özel yurtların kimisi pahalı iki kişilik odaya 6.5k isteyen var, kimisi ucuz ama eski ve ısınmayan bina aylık 3K. KYK yurdu ise aylık 450 lira ki akşam yemeği ve kahvaltı çok kötü, yiyemiyorum.
Son çare olarak apartlara bakıyorum, onlar nasıl olur bilemedim. Biri bodrum kata 2K, normal kata 3.5k istedi. Hafta sonu görüşmeye gideceğim.
Babam bir yandan seni dışarıda okutamam diyor çünkü okuyan 2 kardeşim daha var. Okulu da bırakmak istemiyorum. Gerçekten çöktüm. Hem bir de sınav haftasındayım ve ders çalışamıyorum.
Burada özel yurtta, evde, apartta kalanlar bilgi verebilir mi acaba ortamlar nasıl? Rahatınız nasıl, ısınabiliyor musunuz? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü kafayı yemek üzereyim ve ne yapacağımı şaşırdım.
Teşekkürler, iyi akşamlar.
Son düzenleyen: Moderatör: