Konya'da deprem, 4.7

Kahramanmaraşın 2. Depreminde bana 20 saniye önceden bildirim geldi fakat takmadım. 20 saniye geçti deprem oldu direkt topuk.

Kahramanmaraş depreminde Xiaomi kullanıyordum. Gece 4.20 falandı sanırsam. Yatağa yatıp Black Sabbath dinlemeye başladım bir anda hafif bir sallantı oldu. Avizeler birbirine falan vurdu o sırada su içmeye kalkan ikizim zaten bir anda bağırdı bana. Çok hissedilmesi de korkutmuştu. Xiaomi gram uyarı vermedi deprem uyarısı açık olmasına rağmen.

Bilmiyorum bende 20 saniye önceden verdi.

Samsung direkt uyarı verdi 5 saniye önceden. Sonra da deprem başladı kısa sürede bitti zaten.
Benim Samsung'un deprem umurunda değil.
Maraş depreminde uyandıktan sonra deprem alarmını açtım. Öğlenki Elbistan merkezli depremde haber vermedi.
Bunların dışında geçen Kozan'da 5.5 oldu, bana gene haber vermedi.
Earthquake Network adlı uygulamayı kullanıyorum, o da ara sıra haber veriyor.

Konya'da yaşayanlar hissetti mi? Ben uykumdan uyandım. Düzeltme 5.1 şiddetinde olmuş.

Eki Görüntüle 1885614

Hocam 5'lik depremi yaşamıştım İstanbul'da 4-5 yıl önce olmuştu. 5 tabii ki de ana bölge olmadığından 4 gibiydi ve sadece 10 saniye sallandık ve bitti. Öyle aman aman değil 5. Önemli olan 6 ve üstü yıkıcı.

Evet hocam sallandık bayağı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…