Koodmax PCI-e PCI Express 3.0 ve Kingston NV2 snv2s uyumlu mu?

kerem_k421

Decapat
Daha fazla  

Fotoğrafta tam gözükmüyor ama o artık neyin fanıysa sanırım onun önünü kapatacak.

Fotoğrafta tam gözükmüyor ama o artık neyin fanıysa sanırım onun önünü kapatacak.

O fan ekran kartının fanı ama neden olduğunu bilmiyorum o fan ara sıra dönüyor ara sıra dönmüyor, bir de attığım linkteki eşyalar birbiri ile uyumlu mu?

O fan ekran kartının fanı ama neden olduğunu bilmiyorum o fan ara sıra dönüyor ara sıra dönmüyor, bir de attığım linkteki eşyalar birbiri ile uyumlu mu?

Dönüp dönmemesiniz nedenini bilmiyorum. Amaekran kartınız modelini ve PCI-e X1 yuvasında mı yoksa X16 olduğunu söyler misiniz? Ayrıca o adaptör uyumlu ama fanın önünü kapatacak ve 2 yuvalı adaptör alabilirsiniz

Anakart modeli asus ex b250m v3 , işaretlediğim yerin yanında PCI-E X4 yazıyor ama fotoğrafta önüne kablo geldiğinden gözükmüyor.

Anakart modeli ASUS ex B250M v3, işaretlediğim yerin yanında PCI-e X4 yazıyor ama fotoğrafta önüne kablo geldiğinden gözükmüyor.

Anakart demiyorum ekran kartı soruyorum ve ekran kartı büyük yuvada mı küçük yuvada mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…